International

Un respectat procuror din Polonia a fost fotografiat dezbrăcat într-un magazin – FOTO

Publicat: 14 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un respectat procuror din Polonia a fost fotografiat dezbrăcat într-un magazin - FOTO
Polițiștii au arestat un procuror polonez beat care umbla dezbrăcat pe stradă

Un procuror din Swidnica, Polonia a fost fotografiat făcând cumpărături într-un magazin în timp ce era beat și dezbrăcat. Acesta a fost fotografiat iar pozele urcate pe rețelele de socializare.

Oamenii legii au arestat bărbatul de 38 de ani fiind acuzat pentru indecență publică.

Procurorul polonez surprins dezbrăcat în public va suferi consecințe

Conform informațiilor din mass-media, procurorul este Maciej W., un bărbat de 38 de ani din Swidnica, un oraș aflat în sud-vestul Poloniei. Acesta a intrat complet dezbrăcat și beat într-un magazin din oraș.

În imaginile surprinse de martori, procurorul apare complet dezbrăcat cu o cutie cu patru beri în mână în timp ce încerca să le plătească la casa de marcat. În alte poze este arătat reușind să plătească sticlele cu alcool apoi rătăcind prin parcuri.

Declarațiile purtătorului de cuvânt al procuraturii spun că Maciej W. a fost suspendat imediat din funcție, va suporta sancțiuni grave printre care chiar și riscul concedierii.

”Procurorul districtual din Swidnica, a fost imediat suspendat din funcție, și a început anchetarea lui pentru indecență în public” a transmis Lukasz Lapczyński, purtătorul de cuvânt al procuraturii.

Procurorul dezbrăcat Maciej W. se afla în vacanță

Tot din declarațiile autorităților aflăm faptul că în momentul incidentului, procurorul era în concediu.

Imaginile făcute de către martorii scenei au apărut pe rețelele de socializare precum Twitter, devenind virale. Tot aceștia au și sunat la poliție care a intervenit imediat arestându-l. Procurorul a fost acuzat de către autorități pentru indecență publică.

Momentan superiorii săi nu au dat nicio declarație oficială în care să se specifice felul în care va fi mustrat procurorul Maciej W. Acesta a ocupat funcția de procuror timp de zece ani, fiind numit chiar procuror districtual în anul 2016 în orașul Swidnica.

Un tânăr din Iași a fost surprins umblând dezbrăcat pe stradă

Și la Iași a avut loc un incident asemănător, unde în luna iulie, polițiști au ridicat de pe stradă un tânăr care mergea gol. Imaginile au fost surprinse de către trecători care s-au întâlnit cu tânărul în parcul Copou. Odată făcute pozele, aceștia le-au urcat imediat pe rețelele de socializare.

Deși nu se cunoștea motivul pentru care omul a ales să se iasă pe stradă dezbrăcat poliția a făcut ulterior cercetări, constatându-se faptul că bărbatul are probleme medicale, fiind dus la Institutul Socola din Iași.

Un alt tânăr dezbrăcat care umbla pe stradă a fost ridicat de poliție

O zi mai târziu de evenimentul inițial cu tânărul dezbrăcat din Copou care a ajuns la Institutul Socola din Iași, un altul a fost prins în aceeași ipostază. Bărbatul a fost găsit umblând nud în comuna Rediu în apropierea cunoscutului restaurant Bizantiq.

Nu au fost aflate detalii despre cine este bărbatul și nici din ce cauză a ales să iasă gol pe stradă, la fel ca în cazul precedent, însă spre deosebire de celălalt acesta nu a fost încă identificat atunci de poliție și nu s-a aflat dacă suferă de vreo problemă medicală ce necesite îngrijire specializată.

În ambele cazuri pozele postate pe internet au fost modificate, întrucât nu erau potrivite pentru minori.

Adauga un comentariu