International

Un român cu boli psihice, filmat în timp ce distrugea mașinile polițiștilor din Spania – VIDEO

Publicat: 10 apr. 2020

Un tânăr român cu probleme psihice a fost reținut de poliție și dus într-un centru de psihiatrie din San Sebastian, Spania, după ce a lovit în repetate rânduri mai multe mașini ale poliției din Errenteria.

O patrulă de poliție din mica localitate Errenteria, situată la periferia orașului San Sebastian, a încercat să îl oprească pe tânăr când a intrat cu autovehiculul pe o alee din cartierul Beraun. Însă acesta nu a respectat semnalele polițiștilor, ci, mai mult, a încercat să scape, lovind în mod repetat mașina acestora, dar și a altor polițiști veniți în ajutor.

Românul a fost filmat în timp ce, mai mult de 5 minute, a condus înainte și înapoi pe strada îngustă, lovind tot ce îi stătea în cale.

Polițiștii au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a-l determina pe tânăr să oprească mașina și să se predea, însă acesta a continuat să lovească mașinile, până a ajuns într-un punct fără scăpare.

Unul dintre polițiști a tras chiar și câteva focuri de armă pentru a-l speria pe bărbat, în timp ce colegii lui băteau în geamurile mașinii și strigau la el să se predea.

Între timp, locuitorii clădirilor din apropiere filmau încercarea ciudată de evadare a românului, însoțită de luminile și sirenele mașinilor de poliție.

Tânărul s-a predat abia după ce și-a blocat mașina între altele, realizând că nu mai are nicio cale de scăpare. A coborât din autovehicul, fără cămașă, aplaudând eforturile polițiștilor, însă a fost imediat pus la pământ de polițiștii spanioli.

Acesta a fost dus la Poliția Locală din Errenteria, fiind transferat ulterior la un centru pentru Boli Psihice din San Sebastian, scrie elmundo.es.
Adauga un comentariu