Local

Un șofer beat a provocat un accident rutier în zona Galata! Un autoturism s-a răsturnat – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

Publicat: 28 apr. 2024
_____ Vizualizări 3 Comentarii

Azi noapte, la ora 0:55 , un accident rutier a avut loc la Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI Iași, accidentul a avut loc pe șoseaua Galata.

UPDATE: Șoferul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard.

„La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 00:55, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier ce a avut loc pe strada Calea Galata din municipiul Iași.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că șoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard. Ulterior, vehiculul s-a răsturnat pe cupolă.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis ISU Iași.

Știre inițială: 

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție.

Șoferul autoturismului care a provocat accidentul s-a urcat beat la volan. Acesta a fost testat de către oamenii legii cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l  alcool pur în aerul expirat.

Știre în curs de actualizare !

Comentarii
Adauga un comentariu