Local

Un șofer care a fugit de la locul accidentului după ce a lovit în plin o femeie a fost prins de oamenii legii (Exclusiv) – Update

Publicat: 09 aug. 2020

Astăzi, 9 august 2020, o femeie a fost lovită de un autoturism marca Skoda Fabia. Incidentul s-a petrecut în zona Podu Roș din Iași. Șoferul a fugit de la locul accidentului. Acesta a fost dat în urmărire însă a fost găsit la scurt timp de polițiștii de la rutieră.

Update: Conform informațiile pe care reporterii Cotidianului BZI le dețin, se pare că, femeia ar fi traversat printr-un loc nepermis. Aceasta a fost lovită cu oglinfa autovehiculului, s-a dezechilibrat și a căzut. În acel moment, șoferul a oprit mașina și a verificat care este starea femeii. Aceasta a refuzat să fie transportată la o unitate medicală sau să fie chemată o ambulanță. Între timp, mai multe persoane care au fost martore la incident au sunat la numpărul unic de urgență 112. Când au ajuns oamenii legii șoferul își parcase mașina mai departe de locul unde s-a petrecut incidentul pentru a nu încurca traficul. Acesta a discutat cu polițiștii și a descris, pas cu pas, cum s-a petrecut totul.

Tot mai multe accidente se produc în municipiul Iaşi

În ultima perioadă, în municipiul Iaşi s-au soldat tot mai multe accidente. Cea mai întâlnită cauză este neatenţia şoferilor. Numai în cursul zilei de 15 iulie 2020, în municipiul Iaşi s-au produs 4 accidente soldate cu rănirea a mai multor persoane. În accidentele produse ieri au fost implicate mai multe autoturisme, printre care şi o ambulanţă SMURD, un tramvai CTP dar şi mai multe autoturisme.

Accidentul în care au fost implicate cele mai multe autoturisme s-a produs în zona Dacia din Iaşi. Accidentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, un autorism intrând într-un alt autovehicul care la rândul lui a intrat în alte 3 maşini. Tot pe 15 iulie, în Iaşi s-a produs un alt accident care putea să se transforme într-o tragedie. Concret, un tramvai CTP a acroşat un autoturism, dar din fericire nimeni nu a fost ranti grav.

Comentarii
  • Pai cum spuneti ca a fugit, cand tot voi ati scris ca a parcat masina ceva mai departe, sa nu incurce circulatia?
    Chiar nu se intelege nimic… Ori a fugit, ori a parcat mai departe sa nu incurce?? Ce titluri sunt astea?

Adauga un comentariu