Titlurile zilei

Un șofer de Bolt din Iași este acuzat de o minoră că a hărțuit-o sexual în timpul unei curse. „Aproape de casă, s-a întors către mine și a pus mâna pe piciorul meu”

Publicat: 12 apr. 2023
_____ Vizualizări 31 Comentarii
Un șofer de Bolt din Iași este acuzat de o minoră că a hărțuit-o sexual în timpul unei curse. Aproape de casă s-a întors către mine și a pus mâna pe piciorul meu
Un șofer Bolt din Iași este acuzat de o minoră că a hărtuit-o sexual în timpul unei curse

Un șofer de Bolt din Iași este acuzat de hărțuirea sexuală a unei fete minore în timpul unei curse. Victima a declarat că șoferul a început prin a-i adresa diminutivul prenumelui, apoi a povestit despre experiențele sale cu alte fete din cluburi și i-a arătat videoclipuri explicite cu o fată dezbrăcată. În timp ce discuția a continuat, șoferul a condus-o pe străduțe întunecate, iar la apropierea de locuința victimei a pus mâna pe piciorul ei și i-a spus să aibă grijă de ea și că vor mai vorbi

Victima a raportat incidentul pe o rețea de socializare, iar, ulterior, o altă tânără din Iași a trecut printr-o experiență similară cu același șofer de Bolt, cu numele Damian. Bolt România a declarat că ia în considerare consecințele grave ale comportamentului inacceptabil al șoferilor săi și ia măsuri pentru a asigura siguranța pasagerilor. Reprezentanții Bolt România au declarat că investigarea comportamentului inadecvat al șoferului este de competența Poliției Municipiului Iași și că vor colabora cu autoritățile pentru a asigura o anchetă adecvată și pentru a preveni astfel de incidente în viitor.

Un șofer de Bolt din Iași este acuzat de o minoră că a hărțuit-o sexual în timpul unei curse

Sofer
Cazul a fost raportat și de o altă tânără din Iași, care a trecut printr-un incident similar cu același șofer de la Bolt, cu numele Damian, care conduce o mașină Dacia Logan albă cu numărul de înmatriculare IS14KGU. Victima susține că șoferul a avut un comportament inadecvat pe parcursul unei curse. Poză preluată de pe Rada Iași

Un șofer de Bolt din Iași este acuzat că a hărțuit sexual o fată minoră pe parcursul unei curse. Potrivit declarațiilor victimei, șoferul a început prin a-i adresa diminutivul prenumelui și a continuat prin a-i povesti despre experiențele sale cu alte fete din cluburi. Acesta a arătat apoi videoclipuri explicite, cu o fată blondă, dezbrăcată, dintr-un apartament în care se afla împreună cu un prieten.

Pe măsură ce discuția a continuat, șoferul a condus-o pe străduțe întunecate, deși minora a insistat să ajungă acasă cât mai repede. În timp ce se apropiau de locuința ei, șoferul a pus mâna pe piciorul ei și i-a spus să aibă grijă de ea și că vor mai vorbi. Victima nu a putut să comenteze sau să se opună, din cauza fricii, iar acest incident a lăsat-o traumatizată.

„În această seară aproape că am fost victima unei hărțuiri sexuale, de un șofer al firmei BOLT. Prima dată am fost alintată cu diminutivul prenumelui meu, după care a început să îmi povestească cum lua fete din club, după care mi-a arătat niște videoclipuri din acel apartament, cu fata blondă care își arăta părțile intime.

Aproape de casă, s-a întors către mine și mi-a zis: «Ai grijă de tine, te pup, hai, mai vorbim». În acel moment a pus mâna pe piciorul meu. Nu știu pe ce bază se fac angajările, dar văd că avizul psihologic la acest «domn» a lipsit la momentul angajării”, declară o tânără din Iași pe o rețea de socializare.

Cazul a fost raportat și de o altă tânără din Iași, care a trecut printr-un incident similar cu același șofer de Bolt, cu numele Damian, care conduce o mașină Dacia Logan, albă, cu numărul de înmatriculare IS-14-KGU. Victima susține că șoferul a avut un comportament inadecvat pe parcursul unei curse.

„Vreau să trag și eu un semnal de alarmă vizavi de un anumit șofer de Bolt care se pare că mai are dedicată încă o postare. Domnul Damian mi-a spus și mie că a luat 2 fete bete din club și că le-a dus până la ele în apartament. Nu a mai continuat discuția pentru că mi-a sunat telefonul. Și mă bucur că s-a întâmplat asta. În postarea doamnei care a pățit la fel ca mine, ea a fost acuzată că inventează sau că i se pare.

Ei bine, nu, și mie mi s-a întâmplat aceeași chestie. Bine că mi-a sunat telefonul și nu a mai continuat că altfel muream de frică. Cred că aceste lucruri trebuie postate, pentru ca alții să se ferească de astfel de oameni. Asta pentru oamenii care ne întreabă de ce postăm pe social media astfel de lucruri «în loc să mergem la poliție»”, susține o altă tânără într-o postare de pe o rețea de socializare.

Poza șoferului de Bolt, Damian, a fost postată pe rețelele de socializare de către una dintre victime. De asemenea, aceasta a indicat și marca autoturismului, dar și numărul de înmatriculare.

Cazul a ajuns în atenția celor de la Bolt Romania

Aplicatie
Pasagerii Bolt pot lăsa recenzii în aplicație sau trimite tickete pentru a semnala comportamentul inadecvat al șoferilor

Contactați de reporterii BZI, reprezentanții Bolt România au declarat că iau în considerare consecințele grave ale comportamentului inacceptabil al șoferilor săi și ia măsuri pentru a asigura siguranța pasagerilor.

„Se poate ajunge și până la blocarea contului șoferului. Avem în atenție cazul, însă investigarea comportamentului inadecvat al șoferului este de competența Poliției Municipiului Iași. Acesta trebuie să răspundă în fața legii pentru acțiunile sale. Bolt România va colabora cu autoritățile pentru a asigura o anchetă adecvată și pentru a face tot posibilul pentru a preveni astfel de incidente în viitor”, susțin reprezentanții Bolt România.

Reprezentanții de la Bolt România mai declară că „pasagerii pot lasă recenzii negative la finalizarea unei curse sau pot trimite tickete în care sa reclame comportamentul inadecvat al unui șofer”.

Așadar, un șofer de Bolt din Iași este acuzat de o minoră că a hărțuit-o sexual în timpul unei curse. Este important să se ia măsuri pentru a preveni și a combate hărțuirea sexuală în transportul în comun și în alte domenii ale vieții. Este crucial ca toate companiile să ia măsuri adecvate pentru a asigura siguranța și protecția clienților.

Comentarii
  • Nu iau apărarea derbedeului,totusi când mergi cu o cursa bolt,taxi sau uber trebuie sa stai în spatele șoferului pe partea dreapta…si plus de asta nu intri în discuții cu necunoscuți pentru ca n ai de unde sa știi ce intenții ascunse au,cam pare incalcita povestea.

  • Și asta nu i decât începutul.. nu ai nici o siguranță în mașinile uber bolț si sa nu mai vorbim de instructaj și aviz psihologic..niciodată nu știi peste ce maniac dai..

  • Cea mai la îndemână ocupație este să fii șofer pe taxi, de regulă sunt cam nesimțiți o mică parte din ei, dar duduile provocatoare o caută cu lumânarea, regula când urci în taxi este să stai în spate în diagonală cu șoferul și să nu te intinzi la vorbă, pentru că nu știi în ce capcană poți intra.

  • PT CINEVA, sa inteleg ca daca o femeie se urca intr-o masina si sta in statele soferului si nu intra in discutie cu el este in siguranta, chiar daca ala i-a pus ganduri de viol? :))Ce fraiere au fost astea violate pana acum ,ca uite ce simplu era, noroc de tine!:))

  • Bâ âla care ai scris articolul vezi câ ai repetea de vre-o trei ori jumâtate de articol–fii mai scurt și la obiect –dacâ te crezi reporter sau ce vrei tu–

  • ”Vai, m-a alintat, mi-a zis Alinuța, era cam întuneric pe stradă că avea farurile cam slabe, când a schimbat vitezele m-a atins pe picior iar când am coborât mi-a zis pa, poate ne mai vedem”. Unde-i hărțuirea? Ce cauți tu minoră noaptea prin taxiuri, nu ai de făcut teme? E făcătură pe față.

  • Gunoiul asta mi-a facut si mie avansuri si a-ncercat s-o seduca pe Luluta! Cica: „Pupa-i-as boticul ei de frumoasa!”. Era intuneric, ne-am panicat…

  • Iete de aia ar trebui să aibă cameră înregistrare video in interior orice taximetrist pentru a evita ori dovedi eventualele neplăceri , acuzații din ambele părți , în SUA toți au și e plin youtube de filmulțe cu clienți țepari , nesimțiți , recalcitranți , mincinoși etc etc

  • Acum mare parte din soferii de Uber si Bolt sant vechii soferi de Taxi ,jegosi si urat mirositori.Sa nu mai spun de manierele lor de cocalari.

  • Se cunoaste ca s-au mutat taximetristii libidinosi pe Uber si Bolt. Se duc la dracu-n praznic sa te astepte ca apoi sa fii tu taxat. Spalati-va si invatati bunele maniere 🤢🤮🤢

    Si fetelor, atentie: cei mai urati barbati sunt cei mai libidinosi si spurcati. Feriti-va de ei.

  • Ați vrut Bolt, Uber, curse moaca….na moaca, să zică mersi că nu ia dat la buci😰😰
    Eu nu folosesc Uber și Bolt…nu am încredere în ei.

  • am platit astazi 82 de lei la bolt o cursa de 30 de lei..sa va ia dracu cu boltul si uberul vostru de nesimtiti!…n-am mai vazut atata furt pe fata…

  • Nesanatosilor :))) eu am patit-o cu euro taxi sau cum naiba le mai zice desi stateam in diagonala :)) doar ca nu-s minora si n-am facut in pantaloni,i-am ‘retezat-o’

  • In primul rând domnișoara trebuia să-l anunțe pe tăticu precum că a fost pipăită și jinduită prin mașina Bolt, apoi tăticu urma să depună o plângere la poliție… asta dacă evun tip sobru și mai pe piano așa…. dacă este vreun smardoi face comenzi la Bolt până îl nimerește pe musiu Damian și atunci de față cu copila…ia de aici….și a treia variantă…mujicii ceia de la Bolt trebuie să-l suspende pe dobitocul în călduri până se lămurește poliția cu cai de lemn dacă a fost sau nu a fost hărțuire, atentat…. Că asta e tara p@li și a aventurii..

Adauga un comentariu