Titlurile zilei

Un student de la Medicină s-a sinucis la Spitalul „Sf. Spiridon”. Tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio – EXCLUSIV/FOTO

Publicat: 08 mai 2024
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Un student de la Medicină s-a sinucis la Spitalul Sf. Spiridon. Tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio  EXCLUSIVFOTO
Un student de la Medicină s-a sinucis la Spitalul „Sf. Spiridon”

Vlad Vlasov, un băiat în vârstă de 20 de ani, student în anul II la Facultatea de Medicină Dentară a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, a încetat din viață în data de 18 aprilie 2024, la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon”. Moartea sa este învăluită în mister, neștiindu-se exact dacă a fost vorba despre o sinucidere sau un accident nefericit.

Tânărul care s-a sinucis era student la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași

Un student în anul II la Facultatea de Medicină Dentară s-a aruncat în gol de la etajul trei al Clinicii de Chirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon”. Reporterii BZI au luat legătura cu Valentin Vlasov, tatăl tânărului care s-a aruncat din gol.

„Da, a murit în urmă cu două săptămâni, dar mai multe detalii, deocamdată, nu vreau să ofer”, declară Valentin Vlasov.

Colegii tânărului spun că acesta suferea de megacolon, iar după o intervenție chirurgicală a încetat din viață.

„A fost diagnosticat cu megacolon, a făcut o operație din ce știu. Din ce am mai auzit, s-a sinucis după ce i s-a pus colostomă, o pungă colectoare. Nu se știe nimic exact”, spune un student la Medicină Dentară.

Vlad Vlasov s-a sinucis chiar în clinica în care era internat

Vlad Vlasov suferea de o afecțiune gravă la nivelul colonului, motiv pentru care a fost internat la Clinica de Chirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon”.

„Incidentul a avut loc în urmă cu două săptămâni. Este vorba de un student în vârstă de 20 de ani, care a fost internat la Clinica de Chirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență «Sf. Spiridon». Avea o afecțiune gravă, dar nu era vorba de neoplasm. Nu putem spune că a fost vorba de act suicidal, deoarece el nu lăsat niciun bilet de adio. Colegii au intervenit, dar în ciuda tuturor eforturilor, pacientul a încetat din viață”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon”.

Din primele cercetări, reiese că Vlad Vlasov s-a aruncat în gol de la etajul al treilea al unității medicale.

„La data de 18 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un tânăr, pacient internat la un spital din municipiul Iași, s-a aruncat în gol de la etajul 3 al clădirii. Polițiștii deplasați la fata locului au constat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr de 20 de ani. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași în legătură cu studentul de la Medicină care s-a sinucis.

Comentarii
  • Ar trebui sa fiti dati in judecata! Cum va permiteti sa dati nume, fotografia copilului, poza cu adresa…? Acestea nu sunt date publice, sunt date personale. GDPR-ul nu functioneaza la voi?

    Am mai scris un comentariu si nu ati vrut sa il publicati…

  • Dar ce se întâmplă?? Chiar nu trage nimeni un semnal de-alarmă??

    În fiecare saptamana un caz de felul ăsta. E îngrozitor!

    României nu ii pasa de tinerii săi??

Adauga un comentariu