Titlurile zilei

Un tânăr a fost găsit mort într-un cămin din Tudor Vladimirescu. Era travestit, iar decesul său este învăluit în mister. „A fost petrecere, s-au auzit bubuituri” – EXCLUSIV

Publicat: 15 nov. 2022
_____ Vizualizări 29 Comentarii
Un tânăr a fost găsit mort într-un cămin din Tudor Vladimirescu. Era travestit iar decesul său este învăluit în mister. A fost petrecere s-au auzit bubuituri  EXCLUSIV
Tânărul găsit mort într-o cameră de cămin din Tudor Vladimirescu își spunea Narcisa și era travestit

Un tânăr în vârstă de 36 de ani a fost găsit mort într-o cameră de cămin din zona Tudor Vladimirescu. Bărbatul era îmbrăcat în haine de femeie și se pare că ar fi petrecut cu un amic în noaptea de duminică spre luni

Un tânăr de 36 de ani a fost găsit mort într-o cameră de cămin din cartierul ieșean Tudor Vladimirescu. Luni dimineața, în jurul orei 3:00, un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că tânărul este inconștient. La fața locului a intervenit un echipaj medical ce nu a putut decât să constate decesul, din păcate. Pe fir au intrat polițiștii au crezut că este vorba despre o crimă după ce au discutat cu locatarii din cămin. De ce? Toată noaptea, din apartamentul în care se aflau tânărul decedat și un amic de-al său s-a auzit gălăgie, muzică și zgomote ciudate.

Ce l-a ucis pe tânărul travestit

Odată ce a fost declarat decesul bărbatului, căminul a fost înconjurat de poliție. Criminaliștii au făcut cercetări la fața locului, iar trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală. Cazul a fost preluat de procurori, iar aceștia au solicitat ca autopsia să fie făcută în cel mai scurt timp.

Aceștia au vrut să afle care au fost cauzele decesului. Luând în calcul o crimă, anchetatorii ieșeni l-au ridicat pentru audieri pe bărbatul care a fost alături de tânărul decedat. Ieri, în jurul prânzului, tânărul bănuit că ar fi avut de-a face cu moartea amicului său a fost lăsat să plece. Raportul medicilor legiști a arătat că decesul tânărului care își spunea Narcisa Vasilica a survenit în urma unui edem pulmonar acut.

Se fotografia îmbrăcat în femeie

Trebuie precizat faptul că tânărul se îmbrăca în femeie, fiind travestit. Nu se ferea să arate asta, iar pe rețelele de socializare posta frecvent fotografii în diferite ipostaze.

„Nu știu ce a fost între ei, dar s-a auzit gălăgie, muzică, ceartă. Aseară au venit polițiștii și l-au luat pe băiatul care era în apartament, dar l-au lăsat să plece, a trecut pe aici. Au mai fost scandaluri prin zonă, dar ca acum nu m-am speriat niciodată”, a precizat o locatară.

Cert este că ancheta oamenilor legii continuă. Aceștia așteaptă rezultatele toxicologice pentru a vedea dacă tânărul a consumat alcool sau substanțe interzise. Rămâne de văzut care va fi rezultatul final al anchetei. Deocamdată, procurorii ieșeni nu iau în calcul varianta unei crime.

Până nu vor fi gata toate analizele nu poate fi închis cazul tânărului ce a fost găsit mort într-o cameră de cămin din Tudor Vladimirescu.

Comentarii
  • Babaeti, oleac offtopic dar tot cu travestiti..uitai sa va zic: bai, voi ati observat ca zdi a dat drumul la commenturi la weceul lor, prin Facebuc? Baii, ei le aveau inchise de tot, ca-i injura lumea nonstop pe propaganda Guvid si alte cele. Iar acu? Au dat drumul? Muahha! Acum isi iau injuraturile si carnurile aflate pe teava, tocmai din 2020, 2021…Au! Radem nonstop! Au facut scurta la maini de la sters comentarii 🙂 Si voi mai stergeti, dar nu se compara neam! Aici au mers comenturile tot timpul, indiferent de anotimp. Jos palaria la acest aspect. Deci, sa radem cu Stan ai Bran. Si Poponet 🙂 Serios acum, omu-i pe…? Voce pitigaiata are, ca l-am auzit facand triluri, incercand sa va imite cu live-uri. Dar, eu stiu? E pe bune? 🙂

  • S a umplut Iasul de homalai, travestiți prostituate, venind din Vaslui și Botoșani, oare nu ar fi cazul celor care vin din județele limitrofe ale Iașului sa li sa impună viza de întrare în județ și oraș?, nu de alta dar cât de curând ne v om sufoca de atâta prostime și curvarie ce i care santem aici de o viata

  • Bai da’ spurcat mai comentati de biata fata.
    Poate nu stiti, dar avea studii superioare in Anglia, la universitatea London Pride.
    Ia uite in ce blocuri cu staif salasluia, ia uite ce tigari bune fuma.
    (Hopa, era cat pe ce sa scriu ca era un self made man, scuze, de fapt era o self made m’am, hihi)
    Daca era parinte 1,5 sau parinte 2 mai conteaza ?
    Faza nasoala e cu bubuiturile. Sa mergi la client si sa ti le scapi prin supapa defecta, asta se poate lasa cu edem pulmonar. Deh, daca ochiul maro era folosit contra…

  • Un curlăndău mai puțin, cui îi pasă? Un câine de pe drum are mai multă valoare decât un curlăndău nenorocit ca ăsta.

  • Dar nu scrie nimeni vreo doina, vreo jale ?
    Vreun epitaf versificat ?
    Hai, pentru 3 elevi silitori dau 3 idei.

    1. Vasilico, spune drept
    Cine te-a muscat de piept

    2. La gaura ce s-a inchis
    I-o cale-atat de roza

    3. Mai iesi seara pe bulevard
    Narcisoooo dragaaaaaaa

    Hai ca acusi incep tezele si va prind cu (pardon) curul gol.

  • Țara de creștini – va bucurați ca a murit un om care nu v-a deranjat cu nimic. Vă meritați binecuvântarea duhovniceasca made by calistrat atotputernicul. Doamne ajuta.

  • Ce mizerie de articol, iar comentariile sunt în consecință – absolut groaznice!
    Nu înțeleg cum poți înjosi o persoană care nu a făcut niciun rău și a murit recent, de tânără, în condiții suspecte. Alte publicații și surse au relatat că Vasilica Narcisa a fost ucisă de partenerul ei!
    Nu era vorba de „doi amici”, cum zice acest articol, iar Vasilica nu era un tânăr (travestit)!!! Era o FEMEIE TRANS. Cine nu înțelege asta, mai ales ca jurnalist, are datoria să se documenteze, nu să perpetueze ignoranța, care la rândul ei alimentează ura! Nu e greu să afli că persoanele trans reprezintă o categorie vulnerabilă, supusă violențelor, din păcate, și crimelor din ură.
    Îmi este rușine de simulacrul de presă pe care o reprezentați. De ce nu moderați comentariile? Vă reprezintă viziunea, opiniile și imaginea?
    Vasilica Narcisa merită respect, e trist că s-a stins din viață și că România nu a putut să-i ofere siguranță și nici măcar să abordeze cu demnitate acest caz, la nivelul presei.
    Să se odihnească în pace! 💛

Adauga un comentariu