National

Un tânăr a fost luat cu izoleta direct din magazin. Se întorsese din Belgia și a ignorat măsura autoizolării

Publicat: 25 mart. 2020

Un tânăr a fost luat cu izoleta direct din magazin. Se întorsese cu o zi înainte din Belgia, însă a ignorat măsura autoizolării

Tânărul de 18 ani care revenise, duminică, acasă din Belgia (zonă galbenă) se plimba nestingherit prin magazine. Localncii l-au văzut și au anunțat autoritățile. Bărbatul a fost luat cu izoleta direct din magazin.

Localncii din comuna buzoiană Cernătești s-au alertat când l-au văzut pe bărbat că intră din magazin în magazin, deși ar fi trebuit să stea în casă, după ce cu doar o zi înainte revenise în România din Vestul Europei.

Oamenii au sunat la 112 și au spus că vecinul lor nu respectă condițiile de izolare la domiciliu.

Un echipaj ISU a sosit imediat la fața locului și l-au găsit pe bărbat într-unul din magazinele din Cernătești.

Tânărul a fost introdus direct în izoletă și plasat în carantină la tabăra de la Poiana Pinului.

Belgia intră în categoria de zonă galbenă în contextul pandemiei de coronavirus.

Cei care vin din ţări care au peste 500 de cazuri confirmate de infecţie cu noul coronavirus, considerate zone galbene, trebuie să stea în izolare timp de 14 zile.loading...

Comentarii
  • Jigodii ca asta ne duc de rapa. Cioflingari plecati la sclavagism afara. Acum tara asta e buna pentru ei, le da mocca asistenta sanitara, trai nineaca. Ce imputiti ! La racoare nu vezi nici unul, dar maretul stat romanesc le da amenzi cu care aia se sterg la cur. Intre timp au asistenta medicala gratuita…platita de contribuabilul roman.
    Bai, macar nu ii mai lasati sa voteze pe aia fugitii.

Adauga un comentariu