Actualitate

Un tânăr a murit, iar altul se zbate între viaţă şi moarte, după un teribil accident în Blejoi, lângă Ploieşti

Publicat: 17 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un tânăr a murit iar altul se zbate între viaţă şi moarte după un teribil accident în Blejoi lângă Ploieşti
Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de medici, şoferul a murit

Un tânăr de 19 ani a murit, iar un altul de aceeaşi vârstă se zbate între viaţă şi moarte, după un teribil accident în Blejoi, lângă Ploieşti.

Un tânăr de 19 ani, aflat la volanul unui autoturism marca Dacia Logan, a murit, sâmbătă seară, într-un cumplit accident produs pe strada Vega din Blejoi, lângă Ploieşti.

Cel mai probabil, din cauza vitezei, a carosabilului umed şi a lipsei de experienţă, şoferul de 19 ani a pierdut controlul direcţiei, iar maşina s-a izbit violent de un copac aflat pe marginea drumului.

În urma impactului, atât şoferul, cât şi prietenul său, un tânăr de aceeaşi vârstă care se afla pe scaunul din dreapta-faţă, au suferit răni foarte grave şi au rămas încarceraţi, ambii fiind inconştienţi.

Martori la accident, alţi şoferi aflaţi în zonă au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, poliţişti rutieri, dar şi echipaje medicale.

Cei doi au fost scoşi de pompieri din maşina distrusă, iar medicii i-au intubat şi i-au transportat de urgenţă la spital. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de medici, şoferul a murit.

Prietenul său se zbate acum între viaţă şi moarte, cu numeroase răni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

Adauga un comentariu