Cancan ultimă oră

Un tânăr de 24 de ani s-a căsătorit cu verişoara lui de 81 de ani. Tot satul vorbeşte despre asta

Publicat: 21 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un tânăr de 24 de ani s-a căsătorit cu verişoara lui de 81 de ani. Tot satul vorbeşte despre asta

Un tânăr de 24 de ani a luat o decizie incredibilă: s-a căsătorit cu verişoara lui în vârstă de 81 de ani. Autorităţile investighează acum cazul celor doi, după mărturiile vecinilor.

Alexander Kondratyuk, un tânăr de 24 de ani din Ucraina, s-a căsătorit cu verişoara lui, Zinaida Illarionovna, în vârstă de 81 de ani, pentru a scăpa de serviciul militar.

Nunta a avut loc în satul Baykovka, care se afla în apropierea oraşului Vinnitsa din centrul Ucrainei. Mai mult, autorităţile investighează cazul celor doi şi au aflat de la vecini că între ei nu există niciun semn care să ateste canicia, în afară certificatului de căsătorie.

Potrivit vecinilor, bătrână locuieşte singură şi nu este vizitată de nimeni. “Ea nu este vizitată de familia ei din cauza presupusului soţ”. au declarat vecinii bătrânei, potrivit Daily Mail.

Tânărul susţine că are o legătură strânsă cu verişoara lui, care este cu 57 de ani mai mare ca el şi neagă că a încercat să scape de serviciul militar. Bătrâna le-a spus anchetatorilor că a căutat un bărbat care să aibă grijă de ea şi a insistat ca tânărul este un soţ bun.

Legea din Ucraina spune că dacă te căsătoreşti cu o femeie cu dizabilităţi şi dovedeşti asta cu documente oficiale, poţi refuza să te înrolezi în armată. Tânărul a demonstrat că este căsătorit cu femeia de 81 de ani şi nu a mai fost chemat să se înroleze în cadrul armatei.

Adauga un comentariu