Local

Un tânăr din Iași, dependent de păcănele, a încurcat butoanele. A fost la un pas de a „executa” angajata pentru a obține încasările sălii de jocuri. Individul va rămâne după gratii – FOTO

Publicat: 25 mart. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Un tânăr din Iași dependent de păcănele a încurcat butoanele. A fost la un pas de a executa angajata pentru a obține încasările sălii de jocuri. Individul va rămâne după gratii  FOTO
Florin Balan este tânărul dependent de păcănele care a fost la un pas de a „executa” angajata sălii de jocuri

Un tânăr din Iași, dependent de păcănele, a încurcat butoanele după ce-a băgat bani grei în aparate și a fost la un pas de a „executa” angajata pentru a obține încasările sălii de jocuri. Individul a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie, iar acum se află după gratii

Florin Balan este tânărul dependent de păcănele care a făcut dezastru într-o sală de jocuri după ce a traumatizat angajata pentru a obține încasările firmei ca să își încerce norocul. Totul s-a întâmplat din cauza faptului că individul a pierdut bani grei la aparate și a recurs la un gest care l-ar fi putut scoate din impas, nerealizând că va plăti cu închisoarea.

Un tânăr din Iași, dependent de păcănele, a încurcat butoanele. A fost la un pas de a „executa” angajata pentru a obține încasările sălii de jocuri: „I-am acordat primul ajutor”

În urmă cu câteva luni, Florin Balan a fost liniștit de către polițiști după ce a constituit niște scenarii de film într-o sală de jocuri din Iași. Acesta a băgat bani grei în aparate și nu s-a ales cu niciun câștig, motiv pentru care ieșeanul și-a ieșit din fire și a răbufnit față de angajata de serviciu. S-a dus după ea la baie și i-a cerut o sumă de bani, dar femeia l-a refuzat într-un mod politicos. Ulterior, Florin a început să o lovească cu pumnii în față și să tragă de ea. Individul a reușit să o încuie în baie ca să o șantajeze pentru a afla codul de la seif. Din fericire, angajata nu a cedat, dar și-a riscat viața.

„În seara de 17/18.08.2022, persoana vătămată se afla în tura de noapte, când, în jurul orei 04:00, au intrat în sala de jocuri inculpatul și martorul. Cei doi au jucat la aparatele de tip slot machine, iar, la un moment dat, martorul a părăsit sala de jocuri. Inculpatul a rămas să joace în continuare, dar a pierdut aproximativ 500 de lei, conform declarației persoanei vătămate. Ulterior a rugat-o pe persoana vătămată să îi împrumute o sumă de bani pentru a putea continua să joace, dar ea l-a refuzat.

În jurul orei 07:00, în timp ce persoana vătămată făcea curățenie în grupul sanitar al sălii de jocuri, inculpatul a pătruns în interiorul băii și prin surprindere, a lovit-o în zona feței și a capului, cu pumnii, solicitându-i combinația cifrului seifului din incinta sălii de jocuri. Din cauza faptului că a fost refuzat, a împins-o într-unul din compartimentele grupului sanitar, încuind ușa din exterior, lipsind-o, astfel, de libertate”, au declarat reprezentanții Curții de Apel Iași.

Angajata sălii de jocuri a escaladat peretele interior al băii, ce are aproximativ 2 metri, apoi a fugit pe un geam, fiind ajutată de martorul care a asistat la scena făcută de partenerul său de joc.

Ce pedeapsă a primit dependentul de păcănele?!

Florin Balan a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie, primind 3 ani și 6 luni de închisoare în regim de detenție. Sentința a fost pronunțată astfel: 1 an și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal și 3 ani de închisoare pentru tâlhărie, contopindu-se pedepsele principale aplicate inculpatului, urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea.

„Pedeapsa de 1 an şi 6 luni de închisoare în regim de detenţie pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal și pedeapsa de 3 ani închisoare în regim de detenţie pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie”, au spus judecătorii în legătură ieșeanul care a fost la un pas de a „executa” angajata sălii de jocuri.

Comentarii
Adauga un comentariu