National

Un travestit a ţepuit bărbaţii pe bandă rulantă. „Am cunoscut-o pe Delia pe Facebook, ea m-a abordat…”

Publicat: 22 ian. 2021
picioare de femeie
Un travestit a pacalit mai multi barbati pe internet

Un travestit din Câmpia Turzii a ţepuit bărbaţii pe bandă rulantă.Indiferent că vorbim despre comportament nepotrivit, limbaj agresiv sau chiar neasumarea genului sexual, travestitul Delia pare că nu se mai oprește. Bărbatul se dădea drept femeie în fata victimelor sale şi cauta să obţină cât mai mult de la ei în urma întâlnirilor amoroase.

Un astfel de ghinionist povestește cum a vorbit preț de câteva zile cu travestitul Delia și apoi i-a cerut bani, însă pentru că nu s-a conformat dorinței sale a început să primească tot felul de mesaje cu înjurături.

Un travestit a ţepuit bărbaţii pe bandă rulantă

Bărbatul care i-a căzut în plasa a făcut publica păţania sa în cadrul unei emisiuni tv.

„Nu am cunoscut-o personal, eu am cunoscut-o pe Facebook. Când i-am zis să îmi dea camera să vorbesc cu ea a zis că nu poate. Într-adevăra, era la mijloc o fată pe care o punea omul ăla. Zicea doar fără cameră. Am vorbit o săptămână. Apoi mi-a cerut ajutorul cu bani. Și i-am zis că nu am cum să o ajut, că eu nu dau bani doar așa, cu vorbe. Asta a fost în septembrie. Și m-a întrebat că de ce, mi-a zis că o să vină la mine, să stea cu mine.

Și i-am zis că dacă chiar e ea cea care vorbește cu mine, să îmi dea camera să văd că e fată. I-am zis că după voce pare fată, dar nu puteam să îmi dau seama. Era ceva la mijloc. După ce i-am zis că nu îi dau banii, a început să mă înjure. Apoi i-am zis că am știut că asta caută, să fraierească lumea. M-a blocat pe Facebook. I-am zis unui prieten să o sune, la fel a pățit și el”, a dezvăluit un bărbat aflat la un pas de a fi țepuit de Delia, pentru Acces Direct.

Şocul pe care l-a avut un bărbat când a aflat adevărul

Un alt bărbat dintre cei care s-au îndrăgostit de travestitul Delia, povestește că nu știa că Delia e bărbat și s-a îndrăgostit, însă când a aflat adevărul a fost șocat și nu a mai putut avea nicio altă relație.

„Eu am cunoscut-o pe Delia pe Facebook, ea m-a abordat, a spus că îi place de mine și că vrea să mă cunoască. Am început să vorbim zilnic. Mi-a cerut 700 de lei. Eu m-am cam îndrăgostit, mi-a inspirat încredere. Voiam o relație cu ea. După două săptămâni de vorbit zilnic, am stabilit să ne vedem. A venit la mine, mi-a plăcut cum era îmbrăcată, nu mi-a trecut nici o secundă prin cap că ar fi travestit. Chiar am zis că mi-am găsit nevastă. Am fost în oraș. Ne-am sărutat, ne-am giugiulit.

Am și rezervat o cameră la hotel, să îi fac o surpriză. Am ajuns în cameră, eu eram foarte încântat, ea era puțin reținută. Când am ajuns la unele momente mai intime, așa, am descoperit că era băiat. Am rămas șocat. Nu am mai putut să mă întâlnesc cu nici o femeie de atunci. Am plecat imediat”, a declarat și un alt bărbat, victimă a lui Daniel, cunoscut printre bărbați și ca Delia.

Adauga un comentariu