Titlurile zilei

Una dintre cele mai controversate angajate de la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași, acuzată că nu are diplomă de studii! Gina Grecianu: „Mai am un pic și ies la pensie, chiar nu mai are importanță”

Publicat: 25 feb. 2023
_____ Vizualizări 133 Comentarii
Una dintre cele mai controversate angajate de la Institutul de Psihiatrie Socola din Iași acuzată că nu are diplomă de studii Gina Grecianu Mai am un pic și ies la pensie chiar nu mai are importanță
Una dintre cele mai controversate angajate de la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași, Gina Grecianu, este acuzată că nu are diplomă de licență în domeniul juridic și și-ar exercita fără drept profesia

Una dintre cele mai controversate angajate de la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași, Gina Grecianu, este acuzată că nu are diplomă de licență în domeniul juridic și că și-ar exercita fără drept profesia. Gina Grecianu a fost mai întâi jurist în cadrul unității medicale, iar acum ocupă funcția de șef al serviciului administrativ-tehnic

Gina Grecianu, fost jurist și actual șef al serviciului administrativ-tehnic al Spitalului de Psihiatrie „Socola” Iași, a fost mereu o angajată controversată. A fost urmărită penal după ce în anul 2014 a încasat, în mod ilegal, suma de 2.000 de lei de la aparținătorul unui pacient.

Acesta nu este singurul scandal în care a fost implicată jurista. În anul 2015, Gina Grecianu a intrat în atenția procurorilor DNA, motivul fiind o angajare fictivă a unei persoane plecate în străinătate, care a încasat salariul timp de 4 luni de la spital, deși nu se prezentase nicio zi la muncă.

Gina Grecianu, acuzată că nu are diplomă de licență în domeniul juridic

Socola Iasi
Gina Grecianu a fost urmărită penal după ce în anul 2014 a încasat în mod ilegal suma de 2.000 de lei de la aparținătorul unui pacient

Gina Grecianu a fost jurist la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași, în perioada 1 aprilie 2005 – 1 aprilie 2007. În toată această perioadă nu au existat acte de studii la dosarul de personal. Din acest motiv, jurista ar fi fost forțată să-și dea demisia, înainte de a se sesiza organele competente.

Mai mult, surse din interiorul Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iași susțin că nici acum la dosarul de personal nu există decât o copie legalizată a diplomei Ginei Grecianu. Diploma de licență în baza căreia Gina Grecianu a ocupat funcția de jurist la mai multe spitale din Iași este emisă în anul 2006. S-au făcut verificări și diploma nu ar figura în evidențele Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Nu este prima dată când Ginei Grecianu îi este contestat dreptul de a exercita profesia de jurist. În luna iulie 2021, polițiștii de la Secția 5 Poliție au cerut Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iași:

„în interesul soluționării dosarului penal nr. 3396/P/2021, în care s-a început urmărirea penală pentru infracțiunile prevăzute de art. 348, 320 și 323, CP, vă rugăm să ne înaintați copia diplomei de licență, în baza căreia numita Grecianu Gina a fost angajată ca și consilier juridic la instituția dumneavoastră”.

Șefa de la serviciu administrativ-tehnic contestă toate acuzațiile

diploma de licenta Gina Grecianu
Diploma de licență în baza căreia Gina Grecianu a ocupat funcția de jurist la mai multe spitale din Iași este emisă în anul 2006

Gina Grecianu susține că la dosarul de personal nu trebuie să fie depusă diploma de licență în original. Aceasta a mai menționat că este membră a Baroului Iași, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără a avea o diplomă de licență în domeniul juridic. Reporterii BZI au verificat și, într-adevăr, Gina Grecianu apare în tabelul nominal al avocaților incompatibili ai Baroului Iași.

„Legislația așa prevedere, la celelalte unități sanitare la care am lucrat am dus copie legalizată. Astăzi nu mai este obligatoriu să depui originalul, se duc copii după documente, iar funcționarul care lucrează la instituția respectivă pune ștampila cum că este conform cu originalul, acesta este un aspect. Al doilea aspect, eu sunt membră a Baroului Iași, dacă am fost primită în Barou, înseamnă că am avut o diplomă de licență legală.

În al treilea rând, am avut patru dosare, nu unul, pentru practicarea profesiei fără drept, unul la DNA, unul la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași și vreo două la Judecătorie, soluționate de către Secția 5 Poliție, toate s-au clasat din lipsă de probe. Unii prieteni de-ai mei au scos povestea asta din 2006. Doamna aia care a scos povestea a făcut cancer, Dumnezeu bate mai rău decât mi-aș fi dorit eu. Din 2006 până acum cred că mai făceam vreo 6 facultăți.

Diploma mea de licență e din 1996, nici nu mai știu exact. Din 2006, o anumită colegă din breasla noastră a inventat povestea asta, că nu aș avea diplomă, iar de atunci tot am probleme. În 2006, directorul Direcției Sanitare era doctorul Hurmuzache și mi-a spus să-i aduc diploma în original. Eu mă înscrisesem la master, la Universitatea «Cuza», m-am dus la facultate, mi-am luat diploma în original, am alergat repede la DSP ca să demonstrez că eu nu fraudez cu nimic și am renunțat la master”, a declarat Gina Grecianu.

Gina Grecianu: „Presa poate să scrie orice, că nu mă mai afectează cu nimic”

diploma de licenta Gina Grecianu
Nu este prima dată când Ginei Grecianu îi este contestat dreptul de a exercita profesia de jurist

Gina Grecianu a precizat că mai are doar doi ani și se va pensiona, astfel că nu o mai interesează scandalurile în care este implicată. Sigura problemă este că acestea afectează imaginea Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iași.

 „Eu mai am un pic și ies la pensie, pentru mine chiar nu mai are importanță, cariera mea este în apus, copilul meu este în Germania, eu sunt acum la el, presa poate să scrie orice, că nu mă mai afectează cu nimic, ce mai am eu în țară este o mamă și o mătușa de optzeci și ceva de ani. Grav este altceva, că mereu se discută despre Institutul de Psihiatrie «Socola».

Acesta nu este pe numele meu, nu e proprietate personală, este o instituție a Iașului, este o emblemă a Iașului, am făcut din ea un râs și nu mai vine nimeni nici să sponsorizeze, nicio instituție publică nu ne mai dă crezare, nu vor să ne mai sprijine, tocmai pentru asta, că în ziare nu se mai scrie nimic constructiv despre instituția asta. Nu se scrie absolut deloc că sunt 400 de pacienți la care nu vine niciodată nimeni să le aducă măcar o portocală. Nu se scrie despre amărâții ăștia ai soartei, pentru care se fac eforturi imense.

Acestea sunt problemele societății, nu Gina Grecianu. Din păcate, nu mai am 30 de ani, că, dacă aș avea, mi-ar fi plăcut să scrie în ziar despre mine. Sunt anumite persoane care chiar nu mai au nimic altceva de făcut, cred că le-ar fi mai bine dacă ar face ceva pentru societate. Să vă dau eu o știre frumoasă despre «Socola».

A fost reabilitată rețeaua termică interioară și, în prezent, condițiile hoteliere sunt mult mai bune, este mult mai cald în secții. Din păcate, nu se citește așa ceva. Eu muncesc 10-12 ore pe zi să las ceva în urma mea”, a mai precizat Gina Grecianu.

Comentarii
  • Doamne,vars rauri de lacrimi,dna Grecianu!
    Ce s-ar face Socola fara tine?Eventual nu ar mai avea milioane datorii,cladirile nu ar mai sta sa se darame ,salariatii nu ar mai fi mutati de la o sectie la alta,apartinatorii nu ar mai da spagi in urma carora sa tai chitante false,Sipotele ar avea din nou ovine si bovine,teren arabil,etc,si toata lumea ar veni cu placere la serviciu,angajarile s-ar face fara spagi catre tine si acolitele tale.
    Mars,fa,la pensie,ca nu faci decat sa ingropi spitalul asta in noroi si datorii.
    Nimeni n-o sa-ti duca dorul in afara de rapanosul tau de sandokan si oligofrena sefa de la 1F.HUUUUOOOOO!
    Pana sa vii tu,totul mergea perfect,zdreanta dracului

  • Nu o cunosc pe aceasta doamna ,dar, ca idee , nicaieri nu se lasa originalul actelor.Nicaieri !Doar cand faci studiile superioare ti se pastreaza diploma de bacalaureat in original , diploma care ti se restituie la finalul studiilor !

  • Alinuta androcuta, injurati si besteliti juristii institutului care au mai ramas si care nu va lasa sa mai furati si sa va faceti de cap cum faceati inainte ?

  • Alinuta androcuta, injurati si besteliti juristii institutului care au mai ramas si care nu va lasa sa mai furati si sa va faceti de cap cum faceati inainte ?

  • Am intrat aici pt comentarii. Fereasca Dumnezeu ce pot debita sub diferite nume angajatii de la Socola cand apare cate un articol despre minunatul lor loc de munca. Sau poate sunt chiar pacientii cei care comenteaza, nu vad diferenta. Asadar popcorn

  • Androcuta ,datoriile de 2 milioane de euro ale institutului nu cumva le-a facut prietenult tau jurist ” cu diploma la dosar” si care a fost dat afara pentru ca nu se prezenta la procese si facea tot felul de combinatii impreuna cu sotia lui doctorita pe spagi bune ?

  • Are dreptate dna Gina,Hurmuzache i-a cerut originalul diplomei de licenta ,original pe care nu l-o vazut nimeni.VirGINA o fugit la Universitate sa ia originalul si s-o intors la hurmuzache alcolistul,l-o legat la ochi cu o funda rosie si o facut inaugurarea diplomei originale:cand o deschis ochii betivanul,VirGINA si-o ridicat poalele-n cap ,si de sub poalele fara chiloti o iesit o padure deasa ca aia de la Barnova(pe care si-o indesat-o-ntre picioare) si din care o iesit o limba care se balanganea ca p….a bleaga .Si limba zicea:iaca diploma ,iaca diploma!

  • Luli, te-ai dat de gol ca esti Androcuta. Chiar ai uitat sa-ti iei tratamentul de vorbesti asa buruienos, draga Mirela de la I F, delegata pe moment si nemultumita de serviciu ?

  • Are sau nu are diploma ?
    Sa meargă acasă sa ia diploma in originala (nu exista )sa o aducă .
    La Sibiu s au făcut verificări și NU EXISTA PROMOȚIA
    LA SIBIU NU EXISTA ORDINUL DE MINISTRU
    LA SIBIU NU EXISTA DIPLOMA STIMABILEI javre

  • Pentru cei care comenteaza mai sus ,care nu cunosc interiorul spitalului ,sa se abtina , angajatii spitalului au tot dreptul sa comenteze cand actuala managera a fost pusa in functie pentru ca face parte din PNL,deci este pusa politic nu pe competente ,in realitate acest institut este condus de gina grecianu care a delapidat totul ,in sectii este mai frig ,aceasta femeie minte cum respira este lipsa acuta de personal auxiliar au angajat numai asistenti pentru ca mita este mai mare ,nu poti lua concedii de odihna ca ti se zice ca nu este personal ,angajatii vin bolnavi la servici din lipsa de personal ,acestea sunt problemele Institutului ,frig in sectii personal insuficient si batataie de joc la adresa angajatilor!

  • Zeus cred ca ai deficiente de atentie la citit. Cred ca ai deficiente si la studii.Stii cum se numeste boala? Daca diploma a fost verificata de 4 ori de catre procurori si acestia au constatat ca exista, ce puii nostri mai vrei ?

  • „Spiritul de echipa”care comenteaza mai sus este o o asistenta medicala plina de ura cu personalitate multipla (stie ce vorbesc pt ca si lucreaza in domeniu)care uraste tot ce se face bun in spital .

  • Ce sa mai vorbim…e asuprita de colegi invidioși…se lauda peste tot ca nu pateste nimic ca e acoperita de servicii…are pile peste tot la dsp la dna la Sfantul Duh…face numai mizerii și furaciuni din banii publici…face presiuni pe alții sa semneze ce hartii vrea ea și aia au întrat la puscarie și au dosare penale și care nu face ce spune ea e zburat afara. toată lumea stie ca ea conduce spitalul și face ce vrea din personal…se tem si profesorii de ea. spitalul se darama în interesul vecinilor

  • Ionel !! Ionel ….Vino repede !!!

    Stai un pic ,nu pot acum
    Sunt in pivnița trag la furtun
    Ce ai pățit pățit zâna mea
    M au prins ăștia cu diploma
    Aoleu ce facem acum ?
    Stai sa pun stop la furtun
    Vin eu mâine la Socola
    Ma mai duc pe la Ionela
    Stau lucrez vre o 2 zile
    Poate uita și de tine
    Nu i problema ,rezolvam
    La Mucenica ne mutam

  • Tara asta, in ultimii 33 de ani, a fost jefuita de mii de miliarde. Nimeni n a vazut, de la securisti si procurori la presedinti de tara. Amarata asta e exemplul de mare frauda… Marș

  • Ca veni vorba de Popeanu,am inteles ca nu e deloc nemultumita de clinica unde-i detasata..In schimb stim un frustrat care din ditamai managerul a ajuns sa stearga mosi si babute demente la poponet,ca nu prea mai are bani de platit salariati.Nah,a ajuns sacul la fund.
    Combinatiile lui cu duduia Grecianu a usurat Socola de bani grei si acum plateste pt.pacate.
    Nasol sa platesti presa sa scrie despre mama unui asistent ca a fost internata la Socola,ca iaca,taticul,internat la VIF nu-i bine deloc.Vad ca in unele familii se practica internarea intregii familii la nebuni:mama,tata,sora,frate.
    Curand urmati si voi doi,gabita draga!

  • Ne-am cam săturat și noi de tine Ginuțo!!!!
    Ai dat tu ce-ai dat pe tobogan pe unii și ți-am spus să te intinzi cât ți-e plapuma dar tu…Batman,Batman…Acu ce să zicem…o să-ți plătească Mucenica și chiria pe la răcorica că tot i-ai rezolvat nevăstuică.
    Ai aprecierile noastre pt cariera longevivă in ale infracționalității dar trebuie să ieși și tu la pensie intr-un mod triumfal.Bravo!Infractoare până la capăt!👏👏👏

  • Aceste asitoante sefe înscăunate pe vecie cum e doamna Băbăița Gingiea Neagră de la Elena Doamna,conduc spitalele și trag doctorii in gropa cu cacat .Ia sa vina Minsterul sa verifice și la Spiridon și la Elena Doamna ce bazaconii se intampla

  • Acest articol parca e scris de catre CRISTINA DOBRE. S-a folosit de Gina Grecianu si Ionel Sandovici, i-a pus sa semenze toate angajarile ilegale si toate achizitiile ILEGALE si acum incet incet scapa de fiecare. Prima data scapa de GINA GRECIANU prin lipsa de diploma si pe urma de IONEL SANDOVICI. La asta e mai simplu, ii pune fiola in doua dimineti succesive si gata…..
    Ca GINA GRECIANU nu are diploma de licenta e clar si fara echivoc. Daca avea diploma spunea si ea ca o aduce si gata subiectul. Dar sa te intrebe de diploma si tu sa spui ca ai facut nu stiu ce retea de termoficare( facuta de catre Veolia -Primaria Iasi ) ca pacientii sunt abandonati etc e clar ca nu o are ( DIPLOMA) si ca oricum la varsta ei va face o treime din pedeapsa. Q.E.D.

  • Clar e scris de Dobre…s-a folosit de Gina…de directorul medical sa semneze pentru sistemul informatic in locul ei…toate sunt semnate de alții și încasate de ea…

  • Despre pensionarile ilegale si cu spaga spune cineva ceva ? Aviz d- nei doctor sotie de fost jurist dat afara de la Socola anul trecut !!!!

  • Vom da la DAN-a si numele , cuantumul spagii luat la un restaurant cu peste de pe o strada cu nume de arc, data si anul si posesorul portofelului care s-a umplut cu bani in acea zi. Oare nu cumva doamna doctor , sotie de fost jurist dat afara in august 2022, nu s-a imbogatit prea mult cu mita luata ?

  • Avem numele pacientei , data si locul unde s-a dat spaga, doamna sotie de fost jurist de la institutul de pe soseaua Bucium. Sa vadem cu o mai musamalizati pe asta !

  • Doamna doctor, sotie de fost jurist corupt si dat afara de la institutul de pacienti cu boli din bucium, unul dintre pacientii pe care i-ati pensionat ilegal pe spaga ( ca sunt si altii) are initialele numelui S.C.

  • Va dau la clanta la toți cei pe care o urâți pe Gina. Nu am cunoscut un om mai onest și mai corect ca ea. Lumea ar fi mai buna dacă toată lumea ar fi ca ea și ne-am iubi toți.

  • Daca as fi știut ce facultate de căcat ai făcut și aia cu mediile alea nu-i ți mai puneam pe tava frâiele și te mai și lauzi 🤢

  • Periculoasa Cristinuta…l-a făcut pe toate partile pe Bogdanel, pe Gina, pe Lyci, pe multi, a lăsat în gaura spitalele pe unde a umblat…face smenuri pr semnătura altora…vai vai și amar de capul celor ce au semnat…pușcăria ii mănâncă…dar nici doamnei nu ii va fi bine. Dumnezeu nu bate cu parul și nu întârzie niciodata

  • Noi, averizorii de integritate din Socola adica eu, Mirela Popeanu avertior de integritate am vorbit cu n deputat sa ne faca o lege pt a plati despagubirile cei vinovati. Sa nu indrazniti sa spuneti ca urlam ca o descreierata sa ii dea afara ca au dat spaga chiar daca nu exista nici o dovada ( mi au spus vocile mie sigur ca au dat spaga). Tot eu am aflat de la vocile mele ca exista plosnite si acum tot eu sunt pusa in situatia ca trebuie sa muncesc inclusiv ture de noapte. Lipsa de respect pt un avertizor de integritate de nivelul meu. Eu imi
    Luam salariul fara sa muncesc doar sa fac plangeri ! Halal Socola … Halal Conducatori !

  • Boaso, ce iti face pila ? Salutari pt dnul city manager … cand mananci cacao cu laptic, asigurate ca nu iti ramane in mustati ( poti da cu bicul dimineata, daca nu ajungi la epilat ) … sa nu aduca toata familia la DD in sectie… vezi ca nu imi place dualitatea ta, sper ca nu te dai virgina si de fapt rupi bananele in 2 ….

  • Vai de noi pacienții sau viitorii pacienți ce mocirla de sistem sanitar avem! Sa ferească Dumnezeu sa avem nevoie de doctor. Ce mizerie de sistem corupt de la manager la portar și pana la cei de la morga. Numai clanuri mafiote puse pe capatuiala, fii, fiice, gineri, nurori, socri, mame, toți cu rădăcini adânci în sistem și corupți pana în măduva oaselor. Cei corecți sunt mătrasiti și dați afară, li se însceneaza fel de fel de mizerii ca să ii facă sa renunțe și sa scape de ei. Vin organele statului verifica și nu se iau masuri pentru ca sunt toți corupți. Singurii care suferă suntem noi oamenii de rand.

  • Credeam că este despre Buhaiul de la Botoșani și Analia -asistoanta iubirea lui……oameni de mare valoare ai țării…

  • Pentru avertizorul de integritate…stie toata lumea ca nu erau plosnite, dar doamna G a inventat asta ca sa grăbească retrocedarea ca avea partea de bani de luat pentru asta și de împărțit cu lucifer și alte hiene corupte si disperate dupa bani.

  • Era mult mai simplu să întrebați Facultatea!
    Să vă trimită un răspuns oficial.

    În lipsa acestei informații, pot să dau crezare procurorilor, care au verificat Diploma.

  • Esti un baiat destept, dar inconjurat de …. Ce procuror nu si ar dori sa puna in rama un dosar asa usor sau mai simplu, ce procuror isi pune in pericol serviciul/pensia pt o amarata de diploma ? Cu siguranta este ceva in pregatire la Socola de a reincalzit ciorba cu acest subiect. Aflam zilele/saptamanilor/lunile urmatoare de la organele abilitate. Imi vine in minte o conferinta de presa facuta de un fost manager langa o marmota care se plangea ca il ataca presa gratuit si la nici un an de zile am aflat ca e trimis in judecata tocmai pentru ce semnala presa atunci… cam la fel e si acum…

  • Ba fraierilor,daca vreti sa stiti eu nu am nici liceul.Am cresa si scoala ajutatoare Budai.ACOLO am obtinut diploma de licenta cu mediile alea bengoase.Daca nu ma credeti,intrebati-o pe Brenda,ca ea ,Amalia si Alina de la unu barbati au fost membre in comisie.

  • Simplu: facultatea privata „petre andrei”/etc …si tragi apa.
    Asa s-a angajat la STAT: pile/spaga/craci !! Cei care au promovat la stat, au mers in sectorul particular; cei cu privata la ..STAT.
    Marea majoritate.

  • Cele mai proaste asistente să nu vă dați pe măna lor lola și Popeanu habar nu au iau bani degeaba pune ți o la o probă de lucru cu pacient și după aia vb

  • S-a trezit si Anonim! Pe numele lui Ionel Lucian Sandivici. Dupa mult rachiu de pufoaica consumat in satul natal Dolhasca, a inceput sa ia apararea Vir GINUTEI. Nu de alta dar fara ea il mananca plosnitele de la Winkler. Mai are el suport emotional si intim pe la Ionela dar nu asa de mare ca de la Vir GINUTA. BRAVO IONELE! Esti un adevarat barbat!

  • Anonim ,ești cel mai mare răpănos ,din Socola ,un agramat notoriu, voucherele de vacanta unde sunt f a in gura mamii voastre de hoți ordinari.Cum pot unii angajați să i a prin tragere la sorti și alții nu ,o mai mare ilegalitate nu s a mai văzut ,bai sandvici ordinarule ,f i semnătura de juristul lui peste ce ești ai semnat pentru așa o golonie!!!! Virginuta câta șpagă ai dat să intri cu așa note pe diploma luată la fără frecvență?Scursuri umane ce sunteți!

  • Cred ca a venit momentul adevarului si trebuie sa spunem lumii cum am procedat. In 2020 am dat angajatii afara in speranta ca vom organiza noi un concurs ( juristul, sef runos, auditorul si seful CA-ului), dar nu am stiut de planurile globaliste si de faptul ca nu se pot oganiza concursuri 2 ani de zile. Asa ca am ramas cu buza umflata si am provocat datorii de 2 milioane de euro si de aceea acum in socola nu sunt multe lucruri necesare. Dar romanii e prosti si o injura pe gina si sandovici si dupa ce se uita problema revenim pe cai mari si o luam de la capat… acum nu le ramane celor de mai sus sa mai elibereze din frustarii si ciuda, dar ei nu stiu ca tot ei vor plati oalele sparte prin ( taieri de fonduri, reducerea sporului, oameni mai putini pe sectie, ore suplimentare platite mai putine ) … dar e bine asa, voi injurati in continuare actuala conducere, diverse persoane care nu au nici o legatura cu datoriile dar e asa e in viata. Ala care fura ( a furat dar a si facut ) iar ala care nu fura ( a furat futui gura mamii lui si nu a dat la nimeni )… eu zic sa mergeti toti care ati injurat mai sus sa faceti o cerere sa vi se opresca 50% din salariu pentru plata datoriei facuta de fosta conducere si sa vedeti cum zice lumea … aaaa platit deci e vinovat de ceva, ca a platit din frica … e prea complicat pt unii sa inteleaga principiul, dar concluzia e ca fiecare plateste pentru faptele sale intr o forma sau alta ….

  • Cand au fost dati afara cei 93 de oameni nu
    Am vazut pe nimeni sa participe la
    Prostestul lor din 30 martie 2020, sa injure conducerea de atunci. Acum ca oamenii au castigat ToTI, eu zic sa va asumati ca ati facut o nedreptate si sa platiti in solidar, toti angajatii din Socola inclusiv avertizorii de integritate si sa nu uitam de Emanuel Ungureanu un om de joasa speta care dupa ce a reclamat in fals pe cativa manageri si medici ca de ex : Beuran, Barliba, Oprisanu instanta a dovedit contrariul din lipsa de probe la adresa lor…

  • Vai Coibre…te justifici ca de când ai venit nu ai făcut nici un rahat și dai în alții…dacă ești corectitudinea întruchipata de ce ai tolerat pe lângă tine mizerii și situații de genul celei expuse aici? Ti-a convenit sa scoți castanele și combinațiile cu mâinile și semnăturile altora.

  • Anonim( a se citi Ionel Lucian Sandivici)! Mare barbat! Si la trup si la sfat….. Cum oare la 50 de ani sa traiesti cu una de 63 de ani si neavand niciun rost in viata sa fii nevoit sa iti faci buletinul la Vir GINA acasa… Adica la mama Vir GINEI… Ca vorba aia, Primaria te-a va evacua in curand , nu ai casa nu ai masa nu ai nik!

  • Amalia,maica,nu vb.urat de Mirela,ca dupa cum stii,ea a avut grija de mine cand eram bolnava iar tu erai la Bucuresti cu actualul tau sot , ca tropaiau hormonii in tine precum cutremurul din Turcia .
    Stii ca m-ai lasat fara mancare si bani si tot ea m-a hranit in timp ce tu te imbuibai la restaurante de lux si ma pleftureai la telefon”ca ma alint”,desi aveam niste dureri cumplite avand metastaze.
    Nefericirea ta,draga mea fiica,pleaca din frustrarile tale care te erodeaza in mid constant si te transforma intr-un monstru sinistru.
    M-ai abandinat in Socola desi acoli se trateaza boala psihica nu cea oncologica deoarece nu ai avut un tata care sa te recunoasca pe certificatul de nastere si sa-ti dea un nume sau sa te educe.Cu toate astea nu meritam sfarsitul care mi l-ai dat,fiindca nu te-am avortat si nici nu te-am aruncat in vreun orfelinat.Mila vecinilor care ne mai ofereau mancare si haine ar fi trebuit sa te ajute sa fii umana si empatica,nicidecum haina si veninoasa.
    Vezi tu,Mirela isi ingrijeste tatal acasa,si el are cancer ca mine,insa nu-l arunca in vreun spital de nebuni sau de ingrijiri paliative,cum ai facut tu cu mine,iar lucrul asta face clar diferenta dintre voi doua!
    Draga mamii,stiu ca esti nefericita in casnicia asta de tot rasul cu mascariciul asta de care radeam toate 3 la Bucuresti,insa aminteste-ti ca tu ai fost cea care ti-ai injunghiat pe la spate prietena care ar fi facut orice pt.tine!
    Ai vandut-o precum Iuda !
    Nu mai folosi afirmatii calomnioase si mizerabile sub anonimat,ca toti stiu ca esti plina de ura la adresa ea.
    Ti-am spus ca banii nu te fac nici mai fericita si nici mai iubita,cu toate hainele luxoase,masini si alte porcarii pe care nu le vei lua cu tine in final!
    Doar ca pt.tine e prea tarziu,draga mamii,a pus al cu coarne stapanire pe tine si nu te mai lasa!
    Vezi ca actualul tau sot da tarcoale mai zilnic casei Mirelei si ii zambeste cu gura pana la urechi..in plus,se aude ca nu-ti e nici fidel!
    La urma urmei,draga mamii,sa stii ca ce semeni aia vei culege!
    Ai grija de fratiorii tai bolnavi,insa nu cum ai avut grija de mine!
    Si mai aprinde-mi si mie cate o lumanare la mormant!
    Te pupa,MAMA!

  • MIHAELA PEDRUN! Vinovata principala angajarilor celor 91 ILEGAL.. La sugestia verisoarei ei IONELA ACOBANITEI a intocmit in FALS contractele de munca a celor angajati in urma unui concurs ILEGAL. . Concurs in care SUBIECTELE au fost date celor care au dat SPAGA!. Desi seful serviciului RUNOS a interzis sa se redacteze acele contracte de munca, MIHAELA PERDUN a venit sambata si dumninca la serciciu , la recomandarea Ionelei Aciobaninitei, PRIETENA INTIMA A LUI CALIN SCRIPCARU si a luI Lucian Sandovici, si a redactata acele contracte.

  • MIHAELA PEDRUN! Vinovata principala angajarilor celor 91 ILEGAL.. La sugestia verisoarei ei IONELA ACOBANITEI a intocmit in FALS contractele de munca a celor angajati in urma unui concurs ILEGAL. . Concurs in care SUBIECTELE au fost date celor care au dat SPAGA!. Desi seful serviciului RUNOS a interzis sa se redacteze acele contracte de munca, MIHAELA PERDUN a venit sambata si dumninca la serciciu , la recomandarea Ionelei Aciobaninitei, PRIETENA INTIMA A LUI CALIN SCRIPCARU si a luI Lucian Sandovici, si a redactata acele contracte.

  • Dar de pocitania de director de ingrijiri nu zice nimeni nimic?
    Cine dracu lo pus pe zabalosu asta care s-a nascut cu fata aia de masca horor mare director?
    Mie m-ii greata numai cand ma uit la el oare cum naiba il pupa nevastasa.
    Noroc de mamica lui care spala buda la chiritoi si chilotii cacati la cur a lui mos chirita ca altfel ramanea un infractor care vindea tigari si droguri.Bai baciu treci la schimbat pampersii lui nenea vasile!

  • Un spital de mizerabili…de la cel de sus la ala mai mic.. puși doar pe capatuiala și atat…zero empatie fata de bolnav, zero bun simt, zero medicina, zero conducere, zero conditii. Totul e doar o mizerie.

  • Din fericire pentru spital a avut numai directori de îngrijiri competenți, iar despre comentariu cu mama Amaliei îmi pare rău să spun că obsesia celei care a scris și știe bine ca știm cine e indiferent sub ce nume se ascunde îi spun doar atât ești prea josnica!

  • Din fericire pentru noi am avut și avem directori de îngrijiri competenți, iar despre cea care a scris comentariul su numele „mama Amaliei” știm bine cine este și nu pot spune decât ca ești de joasă speță!

  • Și avem director de îngrijiri competent, iar Petru cei care scriu numai prostii de persoanele care lucrează în acest institut și se zbat sa ieșim din mizeria în care am fost lăsați de fosta conducere le dedic o melodie veche „dușmanii îmi poarta pica”

  • Și avem director de îngrijiri ok, iar celor care scriu numai prostii de persoanele care lucrează în acest institut și se zbat să îl aducă la un nivel ridicat le dedic o melodie veche că-și ei de altfel ca se știe cine sunt „dușmanii îmi poartă pică”

  • Curva și oligofrena planetei a scris că de la atăti pulărăi cu care a fost ia stricat și laptopul curva planetei pămănt adică ,,, popeanu ,se stie

  • Va rog scrieți un comentariu și de Saramet bogdan ficior,ca trece farmecul mirobolant al acestui articol plin de halena alcoolica a scriitorului,fara,ca el mare conducător cu raluca-director,nu ar mai fi fost acest spital plin de atâta speranța și atâtea dosare în cercetare

  • O mare cloaca de sus pana jos. Singurii care suferă sunt pacienții! Vai de voi când veți simți răzbunarea divina! Nu vor mai conta casele, mașinile, amantele, partidele politice și tot ce credeți voi ca va da mărire și putere pe lumea asta!

  • Se vorbește prin toți boschetii și toate colturile marelui institut de SCH netratata a denigratoarei popeanu,nu ia nimeni atitudine,nu vrea nimeni un personal sănătos?Hei,trezirea!

  • Sa nu-l uitam pe cel autointitulat ministrul din teritoriu pe numele sau adevarat turliuc Șerban care dacă nu era el cel din fruntea CA nu aveam de plătit milioane de Euro la atâția angajati,capi di tuti capi ai prostiei celesti de cand e socola,cu ceata de căței aghiotanti după el (bogdan-cel fara de carte,juristu-legea mea,șefa runos – tamaduitoarea statului de functii)

  • Știe tot spitalul cine-i lepra, ciuma și cancerul Socolei,marea târfă popeanu.Fă ,știi de ce ai 3 copchii??? Pt că pe ceilalți 5 i-ai înghițit 😂

  • Mai este unul care ii da sa inghita sotiei, dar ea se da virgina(2 ani cred ca ia facut funda la trompe cine drag). Isi face veacu pe la 1F si ajuta benevol oamenii sa iasa la pensie contra unui cadou… Ba zi si de la sotul carei doctorite ai primit foisorul foisorul din curte la care faci tu zacuscu si bei alaturi de aragazul cu 4 ochi de la sectia IX ? Apropo, sa stii ca poti veni in continuare sa bei cafeaua in sectia 9 impreuna cu cumatrul dumitale chiar daca nu mai lucrezi la Spital ….aaa… scuze nu mai esti la butoane sa fabrici documente si sa muti tu oameni cu ti se ridica, iar la unii se poate iar la altii nu se poate ? Visai tu vreodata sa se reuneasca grupul infractional sub acoperisul 1F (Turliuc – Prepelita – Popeanu) ?

  • Lasă mă și cu bogdănel că a plecat și el cu vreo doi bani nu-i făcea nici într-o viață .de asta nu avem bani de apă 900.000 de mii de euro de pe medicamente unde sunt

  • Opritbanu, nu te opresti din nelegiuiri….. Stii ca esti al optulea sau al noulea la nevasta ta! Si in ordine alfabetica si la numarul de candidati ANALIA te tine la respect! Ai dat RETUR o parte din banii luati ca spaga din angajari si esti putin frustrat…. Ai dat si 10.000 euro Cretianei dar fara folos! Stii ca ANALIA e prezenta in paturile tuturor si iti este cam frica de ce spune despre tine. Si spune multe! Ti-au venit si prietenii ANALIEI din CENTURA PADOVEI, si cel mic si negru tatuat pe pen.. de catre ANALIA, adica cel sfant Sava….!

  • Vai de noi. Vine sfârșitul lumii. Dacă cei care trebuie sa aibă grija de bolnavi fac numai mizerii și fac oameni nevinovați sa sufere, atunci suntem condamnați si blestemați în veci

  • Mireluta, mireluta care caută sa lingă puța dar degeaba tot un cacat de asistenta med la 1f și as ieși la pensie o handicapata , curvet penal care mănâncă cacat despre toți care ar vrea sa fie in locul lor și nu are cum “vulpea când nu ajunge la struguri “ mănâncă diaree cu polonicul. Ce sa făci mireluta dacă povesteai ca ai foat abuzată sexul de cancerosul de taicatu , pe perversiuni îți arată cucul și ți dădea la lins 😂😂asta ai ajuns curvoi penal

  • Radem glumim dar ne abatem de la subiect !
    DIPLOMA unde este ?
    DIPLOMA ce facem ?
    Aloooo Cristina smântâna cere i diploma la javra sa ieșim odată din articolul asta !!!

  • Cei mai mulți bani ii face roman de la centrala cu toate neamurile lui pe droguri sintetice țigări și alcool la centrala. Sa.

  • Pai da câte droguri vinde și tigari fără timbru și alcool în spital de foarte mulți ani are de unde sa Sara la cap

  • Afara chiorule ca ta băgat taraboanta în servici și pe nevastă-ta la npi țărani coclit ia-ți făcut jumatete se casa în bucium

  • Bai proștilor cei mai mulți bani se fac la centrala acolo sunt toate combinațiile socolei și concedii în străinătate plătite de roman Georgel și colegii lui bani grei face țăranul ala proștilor

  • Dar de țiganca de Cristina care a luat azi 16 kl. De carcasa și un bax de ulei și a băgat la frizeria în mașină crezi ca nu te am vazut

  • Mult mai fura roman și cu Iulian de la centrala da bani la bețivii din poarta ii cumpăra cu bani ca să poată scoată toată marfa lor

  • Da e combinat cu familia vulpescu cică el cara drogurile sintetice și tigari și alcool el este infirmier la 2 femei cică își face concediile numai prin străinătate

  • Numai sa stai de vorba cu ea te costa 1500 de epuroi dacă îți mai da și niște pastile care te face mai tâmpit de cum ești apai de duci pe arătură la schitu duca

  • Bai proștilor dar dan Iacob ca va muncit si va jumulit si va futut cum e curvelor a-ți carat la greu la familial Iacob se stieeewwwwtalharilor

  • N-OI AVERTIZORII DE INTEGRITATE AL INSTITUTULUI DE PSIHIATRIE SOCOLA IAȘI CU OCAZIA ZILEI DE NAȘTERE A CELUI MAI PROST JURIST AL României jur ca de azi i-l fut in cur si in gura pe ce-l mai mare bețiv al iasului

Adauga un comentariu