Actualitate

Unde a fost prinsă Alina Bica! Detalii de ultimă oră

Publicat: 10 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Unde a fost prinsă Alina Bica Detalii de ultimă oră
Alina Bica

Apar noi informații despre reținerea Alinei Bica în Italia. Poliția Română a anunțat, vineri seara, că fosta șefă DIICOT a fost prinsă de polițiști, după ce pe numele acesteia era emis un mandat internațional de arestare.

Alina Bica se afla într-un taxi, într-o zonă limitrofă a orașului Bari

Potrivit informațiilor obținute de stiripesurse.ro, Alina Bica se afla într-un taxi, într-o zonă limitrofă a orașului Bari, în momentul în care autoturismul a fost blocat în trafic de carabinieri. Fosta șefă DIICOT nu a opus rezistență și a mers la secția de poliție, acolo unde a fost audiată. Ulterior, ea va fi dusă în fața judecătorilor pentru confirmarea mandatului de arestare.

Ioan Bene, celalalt urmărit internațional, prins și el în Italia, era și acesta tot într-un taxi, în zona centrală a orașului Bari. Și în cazul acestuia se va urma aceeași procedură.

Poliţia Romană a dat-o în urmărire generală pe fostă şefă DIICOT. Această decizie a venit în contextul în care instanta din România respinsese apelul făcut de aceasta şi rămăsese cu pedeapsa de 4 ani de închisoare cu exectuare. Fotografia Alinei Bica fusese publicată. în noiembrie 2019 pe site-ul Poliţiei Naţionale la secţiune ”Persoane urmarite”.

Adauga un comentariu