Actualitate

Unde a fost prinsă Alina Bica! Detalii de ultimă oră

Publicat: 10 iul. 2020
Alina Bica arestată în Italia
Alina Bica arestată în Italia

Apar noi informații despre reținerea Alinei Bica în Italia. Poliția Română a anunțat, vineri seara, că fosta șefă DIICOT a fost prinsă de polițiști, după ce pe numele acesteia era emis un mandat internațional de arestare.

Alina Bica se afla într-un taxi, într-o zonă limitrofă a orașului Bari

Potrivit informațiilor obținute de stiripesurse.ro, Alina Bica se afla într-un taxi, într-o zonă limitrofă a orașului Bari, în momentul în care autoturismul a fost blocat în trafic de carabinieri. Fosta șefă DIICOT nu a opus rezistență și a mers la secția de poliție, acolo unde a fost audiată. Ulterior, ea va fi dusă în fața judecătorilor pentru confirmarea mandatului de arestare.

Ioan Bene, celalalt urmărit internațional, prins și el în Italia, era și acesta tot într-un taxi, în zona centrală a orașului Bari. Și în cazul acestuia se va urma aceeași procedură.

Poliţia Romană a dat-o în urmărire generală pe fostă şefă DIICOT. Această decizie a venit în contextul în care instanta din România respinsese apelul făcut de aceasta şi rămăsese cu pedeapsa de 4 ani de închisoare cu exectuare. Fotografia Alinei Bica fusese publicată. în noiembrie 2019 pe site-ul Poliţiei Naţionale la secţiune ”Persoane urmarite”.

Comentarii
  • Prociurori platiti foarte bine, autoritati ale statului foarte bine plasate si de forta, dar care in general nu isi fac treaba deloc! La Iasi clanurile de tigani de pe urma traficului de persoane si de droguri, construiesc deja blocuri! Deja au depasit limita ilicitului peste legal! Ce face DICOT? Doar papa bani? ….ca in rest nu se vede nimic

  • Si cand te gandesti ca scroafa asta conducea o asa institutie in statul roman! Ce incredere sa mai ai in DIICOT? Cam ZEROOOO! O infractoare penibila!!!!!! Despre adevaratii si marii infractori, ce sa mai vorbim??

Adauga un comentariu