IT&C

Unde găsesc apel în așteptare la telefoanele Samsung și cum să îl configurezi

Publicat: 06 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Unde găsesc apel în așteptare la telefoanele Samsung și cum să îl configurezi
Cu apel in asteptare puteti prelua mai multe apeluri fara a termina conversatiile in curs

Găsirea și configurarea apelului în așteptare pe telefoanele de la Samsung nu este dificilă. Cele mai multe telefoane au funcția activata implicit, deci nu trebuie să faceți nicio setare suplimentară pentru a o activa. Problemele pot apărea când dezvoltatorii de telefoane au instalat unele programele suplimentare ce pot dezactiva aceasta funcție.

Apelul în așteptare îți permite să întrerupi temporar o convorbire activă (fără a închide apelul), pentru a iniția un nou apel sau a accepta un apel nou. Persoana cu care vorbești va auzi un mesaj de întâmpinare care îl va informa că apelul său se află în așteptare și îi recomandă să nu închidă. În primul rand ar trebuii să vă asigurați că telefonul Samsung este original.

Unde găsești apel în așteptare la Samsung și cum să o activezi

Apelul în așteptare depinde și de rețea. Telefonul dumnevoastră trebuie să aibă o cartelă SIM activă, altfel nu veți putea accesa setările avansate de apel. Dacă ați activat apelul în așteptare, puteți gestiona mai multe apeluri în același timp. Când este activat, veți fi notificat cu un semnal sonor în cazul în care este detectat un alt apel primit. Alegeți să acceptați apelul primit sau să îl respingeți. Persoana care vă sună vă auzi pur și simplu un ton de apel și, dacă alegeți să respingeți apelul, vă auzi fie un ton ocupat, fie va fi redirecționat către serviciul vostru de mesagerie vocală, dacă este activat.

Indiferent de producător, aceasta setare este universala atât timp cât telefonul rulează Android.

Unde găsesc apel în așteptare la telefoanele Samsung

  • Selectați pictograma telefon din ecranul principal (ca și cum ați dorii să faceți un apel);
  • Faceți clic pe butonul meniu (trei puncte verticale) și apoi selectați „Setări”;
  • Alegeți setări suplimentare;
  • Glisați butonul din dreptul apel în așteptare.

O alta modalitate de a activa apelul în așteptare este cu ajutorul codurilor USSD. Aceasta opțiune este mult mai ușoară. Prima dată trebuie deblocați telefonul Samsung. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să apelați *43# pentru a activa apelul in asteptare. Pentru a dezactiva apelul în așteptare la Samsung trebuie să apelați #43#.

De ce este utila funcția de apel în așteptare la Samsung

Apelul în așteptare este o caracteristică care vă permite să efectuați mai multe apeluri primite sau efectuate simultan. Datorită celei de-a doua linii, nu puteți pierde apeluri importante sau forma un alt număr chiar în timpul unei conversații telefonice. Acest lucru poate fi foarte util în scopuri de afaceri: dacă în timpul unei conversații trebuie să clarificați informațiile cu o altă persoană, nu este necesar să renunțați la apel. Puneți-l în așteptare, apelați numărul dorit și aflați toate informațiile de care aveți nevoie.

A doua linie are 2 dezavantaje mari:
• Apelurile efectuate în așteptare sunt taxate la tarife standard. Dacă „stai” timp de 10 minute în timp ce interlocutorul vorbește cu altcineva, vă trebui să plătești pentru asta. Dar nu a existat o conversație reală.
• Apelul în așteptare nu funcționează în același timp pentru 2 sau mai multe cartele SIM. Cea de-a doua linie poate comuta apelurile la un singur număr, deci pentru a efectua apeluri de pe mai multe SIM-uri, pentru a utiliza telefoane diferite sau pentru a le face unul câte unul.

Pentru a activa și configura funcția de așteptare, puteți utiliza atât setările standard ale telefonului, cât și serviciile operatorilor de telefonie mobilă.

Adauga un comentariu