IT&C

Unde se arhivează mesajele de pe Whatsapp: Cum se procedează pe Android, iPhone și PC

Publicat: 31 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Unde se arhivează mesajele de pe Whatsapp Cum se procedează pe Android iPhone și PC
Metode de arhivare a mesajelor WhatsApp

De câte ori nu ai pățit ca în momentul în care ai intrat pe WhatsApp să ai multe conversații și să nu o mai găsești pe cea de care ai nevoie cu adevărat? De aceea este bine să știi unde se arhivează mesajele pe Whatsapp.

Arhivarea mesajelor este o soluție care vă ajută să rezolvați problema legată de multitudinea de mesaje.

Funcția de arhivare a mesajelor permite să „curățați” WhatsApp de toate disucțiile inutile și să le mutați într-o arhivă. Acele conversații nu sunr șterse, ci doar de pe ecranul principal al aplicației. Astfel, dacă aveți nevoie le puteți verifica și restaura.

În cazul în care doriți să arhivați mesajele WhatsApp, puteți face asta folosindu-vă de suportul inclus în WhatsApp, care salvează automat o copie de siguranță a discuțiilor la nivel local, pe Android și Windows Phone, și în cloud, pe Android și iPhone.

Pentru asta, trebuie să accesați meniul WhatsApp și selectați articolele Chat> Backup chat-uri.

Unde se arhivează mesajele de pe Whatsapp pe Android

În cazul în care vreți să arhivați o singură conversație pe WhatsApp pentru Android, trebuie să deschideți aplicația, accesați ecranul principal, unde este lista cu toate chaturile aflate în desfășurare și țineți degetul la una dintre discuții.

După ce prima discuție a fost evidențiată, selectați celelalte pe care doriți să le adăugați la arhiva WhatsApp (dacă doriți să arhivați mai multe în același timp) și apăsați pictograma casetei care apare în dreapta sus pentru a finaliza operația.

Pentru a vizualiza discuțiile arhivate și eventual pentru a le restabili, accesați Chat și apăsați Conversații arhivate, aflat în partea de jos a ecranului.

Pentru a restabili o conversație din fișierul WhatsApp și a-l readuce pe lista de discuții în desfășurare, țineți degetul pe ea și apăsați pictograma casetei care apare în dreapta sus.

Există posibilitatea arhivării tuturor conversațiilor WhatsApp în același timp. Apăsați butonul meniu situat în dreapta sus (pictograma cu cele trei puncte), și selectați elementul configuraţii în meniul care apare și trebuie să accesați Chat> Istoric chat. Pe ecranul care se deschide, apoi atingeți elementul Arhivați toate chaturile.

Cum arhivați mesajele de pe WhatsApp pe iPhone

Mesajele WhatsApp pe iPhone pot fi arhivate selectând fila Chat, glisați peste conversația pe care doriți să o arhivați și apăsați butonul Arhivă, care apare în dreapta.

Dacă doriți să arhivați mai multe conversații în același timp, accesați Edit,situat în stânga sus, așezați marcajul de lângă chaturile care vor fi arhivate și apăsați Arhivă, care se află în stânga jos.

Odată arhivate, discuțiile WhatsApp pentru iPhone pot fi găsite folosind bara de căutare din filă Chat sau atingând elementul Chat-uri arhivate.

Pentru a restaura o conversație arhivată, glisați de la dreapta la stânga pe titlul său și apăsați butonul Extrage.

Cum se arhivează mesajele WhatsApp pe PC

În cazul în care folosiți WhatsApp de pe computer și vreți să arhivați conversațiile, trebuie să să selectați conversația de arhivat în bara laterală stângă, apăsați Flech, faceți clic pe Arhiva chat-ul.

Când operațiunea este finalizată, puteți vizualiza conversațiile arhivate și să le restaurați dacă doriți în WhatsApp apăsând pe (…), situat în partea de sus a barei laterale din stânga, și selectarea elementului Arhivă în meniul care apare. Pentru a readuce un chat arhivat pe ecranul de pornire al aplicației, faceți clic pe Flech și selectați opțiunea Extrageți chaturile din arhivă.

Adauga un comentariu