Dragoste

Unde trebuie sa il atingi ca sa il exciti la maxim?

Publicat: 16 iun. 2010
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Unde trebuie sa il atingi ca sa il exciti la maxim
6

Chiar daca multa lume are tendinta de a crede ca organele genitale reprezinta cea mai sensibila zona pentru un barbat si singura pe care ar vrea sa iti tii mainile constant, lucrurile stau putin altfel. Da, este normal ca orice barbat sa adore sa fie atins in zona genitala, insa mai sunt si alte locuri sensibile si care le ofera placere. Noi iti spunem care sunt acestea!

* Pe gat, pana la ureche

Aceasta este o zona erogena interesanta. Barbatilor le place sa fie atinsi si sarutati usor, de-a lungul mandibulei si pana la lobul urechii, apoi pe gat in jos. Mangaie-l usor si respira-i pret de o secunda in apropierea urechii. Va fi incantat!

* Pe piept

Chiar daca aceasta zona pare destinata mai mult femeilor, iata ca si barbatilor le place sa fie atinsi pe piept. Se simt maturi, puternici si … excitati!

* Pe antebrat si umeri

Pe partea interioara a antebratului, pielea este foarte fina si sensibila la atingere. Daca mangai acea zona cu varfurile degetelor, cu siguranta il vei aduce la extaz!

* Deasupra fundului, pe zona lombara

De fiecare data cand il masezi pe spate, adu-ti aminte sa lasi mainile putin mai jos decat de obicei. Nu se va supara daca il vei zgaria usor cu unghiile. Insa e bine sa stii ca trebuie sa aveti o relatie stabila si suficienta incredere unul in celalalt, daca vrei sa te lase sa faci asta si sa nu se simta stingherit. Nu multor barbati le place sa fie atinsi pe fund.

* Coapsa interna

Coapsa interna este echivalentul zonei antebratului in ceea ce priveste sensibilitatea. O simpla atingere ii poate oferi iubitului tau fiori de placere! Incepe sa il atingi de jos in sus, pentru a spori tensiunea. Iar, daca dai semne ca te apropii de zona genitala, cu siguranta il vei innebuni

sursa:sexpert.ro

Adauga un comentariu