Local

Unui bărbat beat i-a venit rău în avionul care se deplasa dinspre Bologna spre Iași! Ambulanţa SMURD a venit la Aeroportul Internațional

Publicat: 09 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Unui bărbat beat i-a venit rău în avionul care se deplasa dinspre Bologna spre Iași Ambulanţa SMURD a venit la Aeroportul Internațional
Medicii SMURD au intervenit pe Aeroportul Internațional Iași după ce unui bărbat care a băut alcool i-a venit rău

Incident  pentru un bărbat care consumase băuturi alcoolice şi căruia i-a venit rău. Acesta se afla într-un avion, iar un apel la 112 anunţa faptul că are dureri abdominale, greţuri şi vărsături.

Bărbatul, care consumase alcool avea şi o colică biliară, a fost aşteptat de medicii de la SMURD pe Aeroportul Internaţional Iași.

Un apel la numărul unic de urgentă anunţa faptul că un bărbat în vârstă de 53 de ani, pasager al zborului Bologna-Iași avea dureri abdominale, greţuri şi vărsături. La Aeroportul Internaţional Iași a sosit un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) care a constatat faptul că bărbatul se afla sub un etilism acut și avea o colică biliară. Acesta a fost transportat, pentru mai multe investigaţii, la Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului ” Sf. Spiridon” din Iași (UPU Iași). a menţionat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

Adauga un comentariu