Actualitate

Unul dintre cei mai avuti medici din Iasi, umilit de soacra. Sotia este de partea mamei – FOTO

Publicat: 03 mart. 2014
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Ocupa un loc fruntas in randul medicilor bogati din Iasi @ Lucreaza si in sistemul medical public, si in cel privat, de unde incaseaza bani buni @ Mai mult, este si cadru didactic la Universitatea de Medicina si Farmacie 

Directorul medical de la Maternitatea Elena Doamna din Iasi se poate incadra cu usurinta la categoria cei mai bogati medici din Iasi. Ca numar de apartamente detinute in municipiu, se situeaza alaturi de prof. dr. Mircea Onofriescu, avand sase. Conf. dr. Razvan Socolov este proprietarul, alaturi de sotie, a sase apartamente, dintre care unul dobandit prin mostenire si altul prin donatie. Unele apartamente sunt situate in zone extrem de bune, Copou, centrul civic, strada Stefan cel Mare. Pe langa cele sase apartamente proprietate personala, directorul medical de la maternitatea mentionata detine si doua case, una situata in municipiul Iasi, iar cealalta in satul Paun din comuna Barnova, intr-o zona de padure.

Citeste si: O facatura de zile mari, la o maternitate din Iasi. Medicii implicati sunt sot si sotie

Pe langa aceste proprietati, medicul ginecolog si-a cumparat si doua terenuri. In satul Paun a achizitionat un teren intravilan de 1.160 de metri patrati si in municipiu unul cu aceeasi suprafata, tot intravilan. Medicul Razvan Socolov, impreuna cu sotia si copiii, locuieste in casa din municipiul Iasi. Cinci apartamente sunt inchiriate, dupa cum a declarat doctorul in declaratia de avere. Directorul medical a mentionat ca a obtinut un venit de 10.820 lei din chiria acestora, fara a specifica daca este vorba de banii obtinuti lunar sau in decursul unui an. In luna martie 2011, familia Socolov a incasat 284.000 lei de la SC Iasicon SA, din vanzarea unui teren.

Cinci locuri de munca

Ca si alti medici, directorul medical de la Maternitatea Elena Doamna din Iasi castiga bani atat din sistemul medical public, cat si de la privat. Pe langa salariile obtinute de la spital si de la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa Iasi, medicul Socolov are venituri si de la societatile detinute de soacra, dr. Elena Stratan. Aceasta are mai multe spatii pe bulevardul Stefan cel Mare, majoritatea fiind inchiriate. Directorul medical Socolov este angajat cu contract de munca si la SC Avicena Profertis SRL. Sotia, dr. Demetra Socolov, de la Maternitatea Cuza Voda din Iasi, este administrator la SC Avicena SRL si angajat la SC Avicena Profertis SRL, iar ambele societati apartin dr. Elena Stratan.

Citeste si: REVOLTATOR. Dupa trei chiuretaje, femeia era tot insarcinata – FOTO

Conform declaratiei de avere, soacra isi plateste ginerele cu 400 de lei pe luna pentru munca prestata la Avicena Proferti. Acelasi salariu de 400 lei pe luna primeste si fiica, dr. Demetra Socolov, iar ca administrator la SC Avicena SRL, are o leafa lunara de 600 lei. De la cabinetul medical individual Avicena, sotia medicului ginecolog mai incaseaza 600 de lei lunar. Sotii Socolov au si doua autoturisme marca Fiat si Renault, cumparate in anul 2005 si 2008. Directorul medical de la Maternitatea Elena Doamna a completat declaratia de avere in luna aprilie 2012 pentru veniturile obtinute in anul 2011, an in care a declarat un venit de 170.176 lei, suma de 48.083 lei provine de la SC Iscare International, unde a fost director medical. Conf. dr. Razvan Socolov nu si-a mai actualizat declaratia de avere.

Adauga un comentariu