Eveniment-Social

Unul dintre cei mai căutaţi kinetoterapeuţi din Iaşi a oferit soluţii pentru recuperarea fizică a pacienţilor infectaţi cu Covid-19 şi sfaturi pentru păstrarea sănătăţii celor izolaţi, în Studioul BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 06 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 6 mai 2020, la ora 11.00, unul dintre cei mai căutaţi kinetoterapeuţi din Iaşi – Alexandru Lefter a oferit soluţii pentru recuperarea fizică a pacienţilor care au fost infectaţi cu COVID-19! De asemenea, și cele mai utile sfaturi pentru păstrarea sănătății fizice celor aflați în izolare sau autoizolare, într-o ediție BZI LIVE specială.

Acesta, alături de echipa să TOPKINETO a inițiat o campanie, gratuită și profesionistă, pe această problemă stringenta, utilă și necesară pentru noi toți! Astfel, el și colegii săi arăta cum trebuie să procedăm, în perioada de autoizolare şi de izolare, pentru a ne menţine corpul sănătos. Totul are loc într-o manieră originală fără a exista contact între pacienţi şi cei care oferă aceste servicii. Asta exemplificat prin materiale video extrem de utile. Pe de altă parte, explicații și tehnici kinetoterapeutice care să-i ajute la recuperare pe cei care s-au vindecat de coronavirus au fost abordate cu Alexandru Lefter în Platoul BZI LIVE.

Adauga un comentariu