BZI LIVE

LIVE VIDEO – Unul dintre cei mai titrați chirurgi vine în studioul BZI LIVE. Medicul Mugurel Bosînceanu de la Spitalul Sf. Constantin din Brașov va vorbi despre chirurgia toracică asistată de robot – FOTO

Publicat: 05 nov. 2020

Emisiune medicală de maxim interes la BZI LIVE. Vineri, 6 noiembrie 2020, de la ora 13.00, în studioul BZI LIVE vine dr. Mugurel Bosînceanu, medic primar chirurgie toracică de la Spitalul Sf. Constantin din Brașov. Invitatul moderatoarei Roxana Caraiman va vorbi despre chirurgia toracică robotică în România, cea mai modernă tehnică operatorie din lume la ora actuală. Mugurel Bosînceanu face parte din categoria medicilor de mare perspectivă, fiind unul dintre cei mai titrați chirurgi.

A avut ocazia să profeseze în Franța, însă a ales să revină în țară, ani de zile dr. Mugurel Bosînceanu fiind medic la Secția de chirurgie toracică de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iași și, apoi, la Institutul Regional de Oncologie din Iași unde a înființat secția de chirurgie toracică. La sfârșitul anului 2016 a decis să plece definitiv din Iași și a profesat timp de 3 ani la Spitalul European Polisano din Sibiu, iar din 2018 este director de dezvoltare și strategie la Spitalul Sf. Constantin din Brașov.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
Adauga un comentariu