Stiri si curiozitati

Urări de „La mulți ani” simple. Cele mai frumoase mesaje pentru sărbătoriți

Publicat: 15 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Urări de La mulți ani simple. Cele mai frumoase mesaje pentru sărbătoriți
Urările de "La mulți ani" simple sunt la mare căutare, oamenii dorind să le transmită persoanelor iubite mesaje pline de apreciere și admirație

Urările de „La mulți ani” simple pot fi un prilej prin care îi poți arăta unei persoane cât de mult înseamnă pentru tine. Mesajele transmise prietenei celei mai bune și iubitului trebuie să fie întotdeauna sincere și pline de apreciere. Fiind două dintre cele mai importante persoane, mereu dorim să le aducem aminte cât înseamnă pentru noi.

Zilele de naștere sunt mereu plăcute și pline de bucurie. Persoanele sărbătoresc ziua în care oamenii dragi din viața lor au venit pe lume, făcându-le viața mai frumoasă.

Urări de „La mulți ani” simple pentru cea mai bună prietenă

Zilele de naștere sunt mereu un prilej de bucurie atât pentru cei apropiați, cât și pentru sărbătorit. Urările adresate cu ocazia zilei de naștere îi poate aminti persoanei că este importantă pentru voi. De acea, mesajele transmise persoanelor sunt destul de importante deoarece prin intermediul acestora putem să îi facem o zi mai bună sărbătoritului. Urările de „La mulți ani” adresate prietenei cele mai bune nu trebuie ratate, având în vedere că este o persoană importantă din viața voastră. Fiind atât la bine cât și la greu alături de voi, nu trebuie să ratați să o felicitați. Un mesaj pe care îl puteți trimite poate fi: „Mulțumesc că ai fost acolo atunci când nimeni altcineva nu a fost și m-ai înțeles mai bine decât oricine. La mulți ani draga mea prietenă!”. 

Dacă prietenia voastră datează de mai mult de 10 ani puteți opta pentru o astfel de urare: „Să te numesc cea mai bună prietenă e puțin spus. Îmi ești ca o soră, ești parte din familie, iar în această minunată zi îți urez un călduros La mulți ani!”. În cazul în care doriți să optați pentru un mesaj mai scurt îi puteți transmite: „Îți doresc să ai o zi minunată la fel ca tine! La mulți ani!”. Dacă vreți un mesaj amuzant puteți opta pentru textul: „Voiam să îți ofer un cadou special pentru ziua de naștere, însă mă ai deja în viața ta. La mulți ani!”. Totodată, dacă prietena voastră a înaintat în vârstă îi puteți trimite un astfel de mesaj dacă știți că nu o veți supăra: „Să te distrezi diseară cât mai poți că deja ai o vârstă. La mulți ani!”

Mesaje pentru ziua de naștere a iubitei sau iubitului

Cu toate că nu este deloc simplu să îi spuneți în cuvinte cât înseamnă pentru voi persoana iubită, o urare cu ocazia zilei de naștere îi poate aduce un zâmbet pe buze. Urarea îi poate face ziua mai bună și îi poate dovedi cât înseamnă pentru voi. Mesajele pline de admirație și apreciere venite din suflet cu siguranță nu îl vor lăsa indiferent. Dacă iubitul vostru are simțul umorului îi puteți transmite următoare urare: „La mulți bărbatului care chiar arată mai tânăr decât este!”. 

Un alt mesaj pe care cu siguranță îl va aprecia este: „La mulți iubitului meu minunat ce îmi suportă toate capriciile. Cu ocazia zilei de naștere mă voi ocupa personal de toate pregătirile și chiar voi găti. Bine, vor găti cei de la catering, dar intenția contează! La mulți ani, dragul meu!”.  Dacă sunteți o fire mai romantică, vă veți regăsi cu siguranță în această urare: „Când te-am văzut prima dată știam că tu vei fi alesul! Din prima clipă când te-am privit am simțit o conexiune inexplicabilă și m-am îndrăgostit nebunește de tine. La mulți ani celui mai important bărbat din viața mea!”.

Urările de „La mulți ani” simple sunt la mare căutare, oamenii dorind să le transmită persoanelor iubite mesaje pline de apreciere și admirație. 

Adauga un comentariu