National

Urmărie ca în filme pe străzile municipiului Suceava. O șoferiță de 24 de ani a primit o amendă record de la polițiști – VIDEO

Publicat: 21 oct. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Urmărie ca în filme pe străzile municipiului Suceava. O șoferiță de 24 de ani a primit o amendă record de la polițiști - VIDEO
Tânăra a primit o amendă record în valoare de 7.105 de lei

O șoferiță de 24 de ani din Suceava s-a ales cu o amendă record după ce a încercat să fugă de un echipaj de poliţie. În mai puţin de 5 minute, tânăra a încălcat cinci reguli de circulație.

Conform datelor furnizate de presa locală, incidentul a avut loc pe strada Nicolae Bălcescu din Suceava, iar momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

O șoferiță de 24 de ani din Suceava a primit o amendă record

Acțiunea a început după ce șoferița de 24 de ani din Suceava a depășit pe linie continuă un echipaj de poliţie şi nu a oprit la semnalele agenților rutieri. În cele din urmă, după o urmările ca în filme, femeia a fost blocată în trafic şi oprită de forțele de ordine.

Pentru fapta ei, dar şi pentru că a încălcat mai multe reguli de circulație, tânăra a primit o amendă record în valoare de 7.105 de lei, acesta fiind ce mai mare amendă dată până acum de polițiștii rutieri din Suceava.

De altfel, timp de un an și șapte luni, tânăra nu mai are dreptul să conducă.

Se pare că șoferița a dat dovadă şi de agresivitate la volan, punând în pericol viețile celorlalți participanți la trafic, după ce a condus haotic, cu o viteză de 170 km/h, a făcut depășiri interzise, inclusiv pe linie continuă și, la un moment dat, a intrat chiar și pe contrasens.

Polițiștii atrag totodată atenția cu privire la urmările pe care la pot genera astfel de comportamente teribiliste în trafic, cu atât mai mult la volan și nerespectarea legislației rutiere putând duce la adevărate tragedii.

Precizăm că și Iașul se confruntă zilnic cu ambuteiaje pe majoritatea străzilor din oraș, iar la coada imensă de mașini se mai adaugă și conducerea agresivă a unor șoferi ce nu fac decât să încurce și mai tare traficul deja sufocat. Cu atât mai grav, manevrele riscante pe care le fac aceștia au urmări tragice de cele mai multe ori.

Momentul fatidic în care un BMW a fost făcut praf la Iași

Într-o altă ordine de idei, precizăm că reporterii Cotidianului BZI au prezentat cum o comunitate întreagă este zilele acestea în doliu după un cumplit accident ce a avut loc la Iași. Unul dintre cei doi tineri implicați în tragedie a murit, iar cel de-al doilea încearcă să se recupereze.  Acum, este doliu în satul Dorobanț din comuna ieșeană Aroneanu, după ce tânărul care s-a înfipt cu un BMW într-o basculantă s-a stins din viață.

Vestea morții a căzut ca un trăsnet pentru întreaga comunitate și nimeni nu înțelege de ce s-a ajuns la acest moment tragic. Teodor Ionescu și Flavius Cioclu erau prieteni vechi, locuitorii din Dorobanț spunând că cei doi petreceau mult timp împreună.

„Știe toată lumea de tragedie… Păcat, era băiat tânăr… Era dintr-o familie cu mai mulți frați, stau undeva la marginea satului, de acolo se trag… A fost plecat în străinătate, și-a luat mașină. Chiar dacă nu a avut cine știe ce situație materială în familie, s-a descurcat. Cu Cioclu era prieten, stăteau mult împreună”, a spus un tânăr din Dorobanț.

De altfel, oamenii spun că s-ar putea ca ambii tineri să fi consumat alcool înainte să se urce în autoturism.

Cu toate acestea, amintim faptul că o șoferiță de 24 de ani din Suceava s-a ales cu o amendă record după ce a încercat să fugă de un echipaj de poliţie.

Comentarii
  • a scapat ieftin. in Vestul UE lua 10.000 EUR amenda, masina confiscata si minim 5 ani numai avea voie sa conduca numai zic ca lua si vreo 3 ani de puscarie. in SUA daca gonesti cu politia dupa tine politia va face orice sa te opreasca chiar sa intre cu masina in tine si cand te prinde iti da la volti cu taserul pana dai ochii peste cap si faci spume la gura.

Adauga un comentariu