Local

Exclusiv! Urmărire ca în filme pe străzile Iașului! Un șofer băut și fără permis a intrat în mașina de Poliție care îl urmărea! Un polițist a scos pistolul din dotare – FOTO/ VIDEO/ UPDATE

Publicat: 18 feb. 2020

UPDATE: Mihai Berihoi din anul 2011 avea permisul anulat tot pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

UPDATE: Astăzi poliţiştii din cadrul Secţiei 5, aflându-se în trafic, s-au autosesizat cu privire la faptul că în dreptul geamului unei dube oprită la semafor se afla o persoană de sex masculin care încerca să-l agreseze fizic pe conducătorul acesteia. Incidentul s-a petrecut pe bulevardul Poitiers în jurul orei 15.40. Dorind să aplaneze conflictul şi să îl legitimeze, poliţiştii l-au îndepărtat pe bărbat de pe partea carosabilă. Autoturismul acestuia bloca traficul. Oamenii legii i-au solicitat să îl scoată în afara carosabilului moment în care persoana în cauză s-a urcat la volanul mașinii demarând în trombă către cartierul Frumoasă.

Astfel polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului marca Audi, cu numărul de înmatriculare NT-26-TAN, de culoare albastru, pe bld. Poitiers către strada Cetățuia circulând cu viteză foarte mare și riscând să intre în coliziune cu vehiculele care se deplasau din sens opus. Autoritățile, folosind semnalele acustice și luminoase, inclusiv sistemul portavoce, i-au solicitat conducătorului auto să oprească mașina însă acesta și-a continuat deplasarea în continuare către strada Dimineții intersecție cu strada Neptun unde aceștia l-au blocat intrând în partea laterală a autoturismului pe care persoana urmărită o conducea.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieşit faptul că şoferul avea permisul de conducere anulat. În maşină era nepoata acestuia care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urmă testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcoolemie în aerul pur expirat. Acesta a  fost condus în acest sens la o unitate medicală din municipiul Iași în vederea recoltării de probe biologice.

UPDATE: Mihai Berihoi este conducătorul auto care în momentul şicanării i-a arătat pumnul şoferului dubiţei. În acel moment un echipaj al Secţiei 5 de Poliţie l-a observat şi l-a oprit. Interpelat ce s-a întâmplat, bărbatul a menţionat că nu are nimic de declarat. Ulterior, s-a urcat în maşină şi a plecat. Echipajul de Poliţie a plecat în urmărire, moment în care a fost observat de un echipaj al poliţiei locale. Acesta din urmă a scos pistolul din dotare, în timp ce conducătorul auto a intrat în coliziune cu maşina poliţiei.

UPDATE: Șoferul care a provocat accidentul este un bărbat în vârstă de 52 de ani. În urma testării cu apartul etilotest a rezultat o alcoomie de 0,88 mg/l în aerul expirat. Conducătorul auto avea permisul de conducere anulat. Bărbatul s-ar fi șicanat inițial cu o dubă.

Știre inițială

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii Cotidianului Bună Ziua iaşi, un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat un accident rutier. Conducătorul auto a intrat în coliziune cu o maşină de Poliţie. În aceste momente, şoferul este dat în urmărire. Accidentul s-a produs pe strada Poitiers.

Comentarii
 • Inca un boschetar din NT, BT, VS venit in Iasi. Ar trebui interdictie de a mai conduce in municipiul nostru. Asta pe langa taiate momitele pentru ca atunci cand ataci politia atentezi la siguranta oamenilor. Gunoiule, daca citesti asta, lasa cafelele la 2 lei de la stadion si mars la agricultura unde ti-e locul.

 • Bădăranul , l-a șicanat pe un coleg de serviciu de la firma unde lucrez și eu, poliția l-a observat, și de aici … urmările.
  Dar…na ! Cine avea toyota tt cu,, volan hegheș” ?
  R: Un mârlete care se crede atotstăpânitorul șoselelor. Și uite așa, dă Bunul Dumnezeu și mai scăpăm de o lighioană în trafic !
  PS. Colegul meu mi-a povestit că a început totul de la încadrarea -greșită-pe banda de circulație a ,,fantezistului”, colegul nu l-a băgat în seamă, însă tot el era ofensatul.
  Sperăm că va avea timp suficient să analizeze asupra celor petrecute, de acum…….. mulți ani înainte !😂😂😂😂😂😂

 • Bădăranul , l-a șicanat pe un coleg de serviciu de la firma unde lucrez și eu, poliția l-a observat, și de aici … urmările.
  Dar…na ! Cine avea toyota tt cu,, volan hegheș” ?
  R: Un mârlete care se crede atotstăpânitorul șoselelor. Și uite așa, dă Bunul Dumnezeu și mai scăpăm de o lighioană în trafic !
  PS. Colegul meu mi-a povestit că a început totul de la încadrarea -greșită-pe banda de circulație a ,,fantezistului”, colegul nu l-a băgat în seamă, însă tot el era ofensatul.
  Sperăm că va avea timp suficient să analizeze asupra celor petrecute, de acum…….. mulți ani înainte !😂😂😂😂😂😂

 • Lasa ca nici cu voi nu ne e rusine ! Faceti destule magarii pe sosele, si va-njura cei din alte orase !!! Nu mai etichetati voi toti oamenii din alte parti, doar pentru cateva lichele ! Aveti si voi badaranii vostri !!!

 • Lasa ca nici cu voi, iesenii, nu ne e rusine ! Faceti destule magarii pe sosele, si va-njura cei din alte orase !!! Nu mai etichetati voi toti oamenii din alte parti, doar pentru cateva lichele ! Aveti si voi badaranii vostri !!!

 • Om, așa e, toți avem momente când , poate facem vreo manevră greșită în trafic, dar trebuie să știm și să ne cerem scuze față de cei incomodați în trafic . Așa e , ai dreptate, pădure fără uscături, nu există, dar de la a greși și până la a face intenționat… e mult(mă refer strict la modul cum a procedat acel cocalar).
  Da, ai dreptate, indiferent că suntem din IS, SV, VS,NT, etc, toți avem momente când greșim. Nu trebuie să facem diferențieri la nivel de județe.
  O seară frumoasă vă doresc !

 • A dat foamea in berehoi e martalog bătrân ce sa mai facă la ani lui springareala sa terminat din 93 a devenit un boschet drogat … bulangiu rujat

 • Soferul nu este din NT, este iesean pur sange, recidivist, cu mai multe condamnari la activ, betiv si cu permis suspendat de mult timp.
  Interesant este faptul ca in conditiile acestea el facea taximetrie in oras.

 • individul este inca foarte periculos.ce este interesant actiunea politistilor.se vede ca au iesit unii la pensie care probabil erau asa sa treaca 8 ore…. iar cei tineri i au in serios viata in strada si se implica in munca de zi cu zi .nu e tarziu nici acum.succes d lor politisti tineri cu nerv atitudine curaj.imi ridic palaria cu respect.

Adauga un comentariu