Actualitate

Urmează Maricel Popa?! Baronul Marian Oprisan a fost mazilit în şedinţa PSD, Viorica Dăncilă schimbată din funcţie iar Niculae Bădălau şi-a dat demisia

Publicat: 05 oct. 2020
Baronul Marian Oprisan a fost mazilit în şedinţa PSD
Baronul Marian Oprisan a fost mazilit în şedinţa PSD

Amănunte incendiare ies la iveală din şedinţa PSD. Conform unor surse a presei centrale, unul dintre cei mai ”grei” membri PSD din istoria ultimilor 30 de ani, Marian Oprisan, a fost mazilit fără niciun drept de apel.

Marcel Ciolacu ar fi luat decizia de mazilire a acestuia după ce Oprisan a pierdut lamentabil alegerile locale din Vrancea.

Cei mai grei lideri PSD au fost schimbaţi din funcţie

Aceleaşi surse arată faptul că liderul PSD Vrancea a fost demis din funcţie după o decizie largă a partidului. Deşi acesta a refuzat să îşi prezinte demisia de onoare, majoritatea PSD a hotărât ca pierderea alegerilor din Vrancea îl are ca drept vinovat pe Oprisan.

Odată cu acesta, Viorica Dăncilă a pierdut funcţia de președinte al Organizaţiei de femei a PSD, iar Niculae Bădălău și-a dat demisia din organizaţia PSD Giurgiu.

În aceste condiţii, pare greu de crezut că Maricel Popa va avea un cuvânt de spus şi că va fi iertat de PSD. Totuşi, dacă prin absurd acest lucru s-ar întâmpla, atunci Maricel Popa ar trebui să îşi prezinte de urgenţă demisia de onoare.

Gabriela Firea a afirmat că nu se teme de demitere

Ajunsă la şedinţă, Gabriela Firea a declarat că nu se teme de demitere pentru că, conform acesteia, PSD-ul a obţinut un scor dublu faţă de alegerile europarlamentare:

„La Bucureşti am obţinut un scor dublu faţă de alegerile europarlamentare – 33% la Consiliul General şi 38% la primarul general. Dacă cineva îmi doreşte capul, eu îl pun pe tipsie. Nu m-am agăţat niciodată de funcţii şi e ultimul lucru pe care l-aş face. (…) Eu am primit 250.000 de voturi şi mulţumesc tuturor. A fost o distanţă de 30.000 de voturi faţă de contracandiat, în condiţiile în care 65.000 de voturi au fost nule. Au fost foarte multe vicii”, a declarat Gabriela Firea.

Tandemul Maricel Popa- Camelia Gavrilă și Cristi Stanciu, în centrul atenţiei

Conform unor surse, tandemul Maricel Popa- Camelia Gavrilă și Cristi Stanciu se află în centrul atenţiei după scorul ruşinos luat de PSD la nivel de judeţ Iaşi. Odată fief social-democrat, PSD a pierdut lamentabil orașe mari din Iaşi. Vă aducem aminte faptul că Pașcaniul a fost pierdut de PSD, reprezentând o pierdere uriașă. Cauzele eşecului sunt multe, de la conducerea proastă a partidului de către Maricel Popă, până la impunerea unor candidaţi care nu au avut niciun impact asupra populaţiei. De menţionat este faptul că şi problemele penale cu care s-ar confrunta liderul PSD Iaşi au făcut ca oamenii să nu îl mai dorească pe funcţie.

În altă ordine de idei, un alt minus de remarcat este eşecul Spitalului Mobil de la Leţcani, o afacere dubioasă care încă nu este funcţională şi despre care reporterii BZI.RO au tras mereu un semnal de alarmă.

Atac la parlamentarii PSD Iași! Delir total al fostului președinte al CJ

Delir total al lui Maricel Popa, fostul președinte al Consiliului Județean Iași. După ce a pierdut lamentabil alegerile locale 2020, acesta a ajuns să dea vina pe cei din jurul său. Deși a cheltuit toți banii de campanie ai PSD Iași și bani de la Consiliul Județean Iași pe cultul personalității sale, Maricel Popa a aruncat vina în cârca parlamentarilor filialei. În plus, Popa i-a scos nevinovați de eșec pe Camelia Gavrilă și Cristian Stanciu, tocmai principalii artizani ai scorului penibil scos de formațiunea politică. Mai mult, Popa a ajuns să-l atace și pe președintele organizației municipale, Marius Ostaficiuc, cel care a și fost îndepărtat de pe locurile eligibile

Adauga un comentariu