Cancan ultimă oră

Urmează o împăcare între Laura Andreșan și Grasu XXL?

Publicat: 27 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Urmează o împăcare între Laura Andreșan și Grasu XXL
Grasu XXL și Laura Andreșan

“Laura Andreșan își dorește împăcarea cu Grasu XXL?” – asta intuiesc acum câțiva dintre fanii vedetei după ce au văzut mesajul sfâșietor transmis public astăzi. Postarea fostei partenere a cântărețului se încheie cu următoarea precizare: “Îmi pare rău pentru neputință”. Ei au o fetiță care va împlini doi anișori în vara acestui an.

Laura Andreșan și Grasu XXL își “negociază” împăcarea?

În 2021, Laura Andreșan a dat startul unui mic proiect de suflet pe Instagram… acesta presupune publicarea unor impresii personale, dar și diferite citate care sunt însoțite de hashtag-ul #unadevarpezi”. Astăzi, însă, fosta iubită a lui Grasu XXL a postat mai multe mesaje, iar cel din imaginea de mai jos a atras atenția multora. Gândurile așternute negru pe alb i-au trimis pe mulți la despărțirea de tatăl fiicei sale; cunoscutul artist a anunțat pe 13 decembrie 2020 că el și vedeta au decis să meargă pe drumuri separate în viață.

După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, după un timp, Grasu XXL și-a șters fotografia prin care a anunțat separarea de Laura Andreșan. Tot acolo găsiți și alte postări făcute azi de fosta actriță de filme pentru adulți. “Alege să lupți în fiecare zi, de fiecare dată. Eu nu ți-am promis niciodată o grădină de trandafiri. Singura realitate pe care ți-o ofer e lupta. #UnAdevărPeZi” și “«Dacă ai zile, trăiești». Și când le ai, există o tendință ce pare naturală să crezi că le irosești. Dar lupta… se alege în fiecare zi. #UnAdevărPeZi” sunt alte două mesaje publicate în cursul acestei zile de brunetă.

Fiica celor doi foști parteneri de viață a venit pe lume în vara lui 2019; atât vedeta, cât și artistul nu au publicat pe social media poze cu fața fetiței lor. Laura Andreșan a terminat studiile în Psihologie, iar acum lucrează în domeniu.

Adauga un comentariu