Cancan ultimă oră

Urzicile au capacitatea de a-ţi curăţa sângele de toxine

Publicat: 24 ian. 2020

Te simţi obosit, ai mâinile şi picioarele umflate şi ai pielea uscată? Acestea pot fi semne că sângele tău e plin de toxine şi reziduri care ar trebui eliminate. Iată ce plante pot ajuta la detoxifierea sângele. Organele responsabile pentru curăţarea sângelui şi eliminarea toxinelor sunt rinichii şi ficatul.

O bună metodă prin care le dăm acestora o mână de ajutor este adoptarea unei diete echilibrate şi sananatoase care să includă ceaiuri sau infuzii care îmbunătăţesc procesul de detoxifiere al sângelui. Este important ca sângele să fie ”curat” şi sănătos pentru a preveni anumite boli şi de asemenea pentru a evita uscarea pileii şi îmbătrânirea prematură.

1. Rădăcină de brusture Este o plantă excelentă pentru detoxifierea sistemului circulator şi limfatic. O poţi găsi la magazinele naturiste şi este recunoscută pentru proprietăţile sale de a îmbunătăţi circulaţia sângelui, prevenirea retenţiei de apă, etc.

Poţi bea două ceşti de ceai de rădăcină de brusture pe zi pe care îl preparaţi adăugând o linguriţă de tinctura de adacina de brusture la o cană de apă fiartă.

2. Şocul Este un laxativ natural eficient şi, de asemenea are proprietăţi detoxifiante şi antiseptice. Reduce inflamaţia, este un agent astringent şi antibacterial natural, curata sângele şi ajuta ficatul şi rinichii. Este suficient să beţi o ceaşcă de ceau după fiecare masă.

3. Urzica Cu siguranţă ai auzit de proprietăţile excelente ale urzicii. Nu se compară nimic cu o ceaşcă de ceai de urzică, după-amiaza. Urzică este foarte eficientă pentru detoxifiere, eliminând rapid toxinele din sânge şi din întreg organismul. Are proprietăţi diuretice şi este bună pentru ficat şi rinichi.loading...

Adauga un comentariu