Local

USR se implică în politica ieșeană cu metode putiniste pentru câștigarea alegerilor. Ieșenii, asaltați cu apeluri anonime și mesaje împotriva partidului AUR

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 22 Comentarii
USR se implică în politica ieșeană cu metode putiniste pentru câștigarea alegerilor. Ieșenii asaltați cu apeluri anonime și mesaje împotriva partidului AUR
Ieșenii sunt asaltați cu apeluri anonime și mesaje împotriva partidului AUR

Pentru a câștiga alegerile de anul acesta, USR aplică metode putiniste, încercând să manipuleze electoratul. Deși campania nu a început oficial, ieșenii primesc apeluri anonime și mesaje împotriva partidului AUR

Vedem cum toată Europa se confruntă cu un val de politici neomarxiste, care vor să îngenuncheze ordinea firească a lucrurilor, cea corectă. În România, partidul care vrea să pună în practică astfel de idei este USR, care nici măcar nu se mai ascunde, lucrează la lumină. Mai nou, organizația s-a implicat activ în politica ieșeană cu metode putiniste, pentru a manipula electoratul. USR își dorește cu orice preț câștigarea alegerilor de la Iași.

USR aplică metode putiniste pentru a câștiga alegerile de la Iași! Ieșenii sunt asaltați cu apeluri anonime și mesaje împotriva AUR

Deși campania electorală nu a început oficial, USR, în frunte cu Marius Bodea, care își dorește cu disperare măcar un mandat la Palatul Roznovanu, a aplicat o tactică putinistă prin care încearcă manipularea ieșenilor cu mesaje împotriva unui partid suveranist, precum AUR. Concret, oamenii sunt apelați de pe numărul de telefon 0377.900.838, iar un robot le transmite informații false, cum că liderul AUR, George Simion, ar încerca să fraudeze alegerile de la Iași. Cei care răspund apelurilor sunt îndemnați să nu voteze cu partidul Alianța pentru Unirea Românilor.

„Am fost sunat de pe numărul de telefon 0337.900.838. Am răspuns și a început un robot să îmi spună despre George Simion, că vrea să fure voturi, să fraudeze alegerile. La final, mi-a spus: «Votează cu cap! Nu vota AUR». După, apelul s-a închis automat”, a spus Victor, unul dintre ieșenii care au fost apelați.

În esență, tactica la care a apelat Uniunea Salvați România (USR) este una pro rusă, putinistă, pusă la cale în județele și orașele mari ale țării, pentru ca partidul să poată câștiga alegerile locale. La mijloc sunt implicați activ IT-iști cu instruire bună, dar care sunt frustrați de actuala conducere, iar pe cât de deștepți sunt, pe atât de naivi și ușor de manipulat. Aceștia sunt folosiți de liderii din interiorul organizației politice USR pentru a realiza astfel de manevre de manipulare a maselor. Este important de știut faptul că toată această tactică este finanțată de ONG-uri externe, iar implicarea rușilor este indirectă, dar pregnantă.

Partidele mari din România lucrează la subjugarea organizației politice AUR

La Iași, Marius Bodea, candidatul USR la alegerile locale, aplică aceeași tactică precum în București, unde se știe faptul că Nicușor Dan a fost finanțat cu 200 de mii de euro de putiniști. Mai precis, acesta s-a apucat să atace un partid suveranist, cum e Alianța pentru Unirea Românilor, pentru ca ieșenii și românii să nu mai aibă nicio șansă să scape de grupările mafiote de politicieni care lucrează doar pentru destabilizarea țării.

Atât PSD, PNL, cât și USR și-au dat mâna și conlucrează pentru a scoate partidul Alianța pentru Unirea Românilor din campania electorală și de pe lista preferințelor românilor și ieșenilor. Le este teamă pentru că AUR are o creștere fulminantă în sondaje, iar acest lucru îi sperie. Practic, marile partide din țară atacă pe toate fronturile un partid mic, suveranist, cu o politică suveranistă și care ar fi singura scăpare a Iașului și a României de la un dezastru planificat, de zeci de ani, de aceleași fețe politice, putiniste, care își doresc vânzarea și distrugerea unui neam.

USR aplică metode putiniste pentru câștigarea alegerilor de la Iași. Oamenii sunt asaltați cu apeluri anonime și mesaje împotriva partidului AUR.

Comentarii
Adauga un comentariu