National

USR-ul are apucături din perioada comunistă, susţine Robert Turcescu

Publicat: 07 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
USR-ul are apucături din perioada comunistă susţine Robert Turcescu
USR-ul are apucături din perioada comunistă, susţine Robert Turcescu

Cunoscutul fost jurnalist şi actual deputat din partea PMP, Robert Turcescu, are o reacţie dură la adresa USR-ului. Acesta considera că formaţiunea politică are apucături din perioada comunistă.

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Robert Turcesc este de părere că Dacian Barna dar şi Vlad Voiculescu ar putea fi numiţi ”Tovarasul şi Tovarasa”.

USR-ul are apucături de comunişti

Într-o postare publicată pe o reţea de sociazare, deputatul PMP, Robert Turcescu, considera că cei doi membri USR se pot încadra perfect în perioada comunistă. Turcescu se leagă de ultimele postari făcute de cei doi, postari care aduc aminte de ”epoca de aur”

”Dacă la ziua lui Voiculescu s-au adus asemenea ode în online, nici nu vreau să mă gândesc ce va fi la următoarea aniversare a lui Ciolos! Sigur vor face o piramidă din legume şi fructe, cum îi plăcea lui când studia la liceul agricol, apoi îl vor declara cel mai bun europarlamentar pe care la văzut UE de când e ea UE, iar la final vor cânta să-i trăiască franțuzoaica. Sau va cânta ea însăşi, încă nu se ştie.

Ăştia de la PLUS sunt utecişti prin definiție, mai ales de când îi antrenează tovarăşa M. Miroiu pentru a fi pregătiți să o ţină pe linia corectitudinii politice cu orice preț.

Voiculescu şi Ciolos, ţineţi minte cuplul ăsta, că sunt Tovarășul şi Tovarășa vremurilor noi! Să ne trăiască!”, scrie Robert Turcescu.

PMP a fost exclus din coaliţia pentru Capitala dintre PNL-USR

Partidul Mişcarea Populară a fost exclus din coaliţia pentru Capitala. Coaliţia este formată din PNL şi USR şi se pare că, din cauza celor de la USR, PMP nu a putut să se alăture partidelor care îl susţin pe Nicușor Dan pentru
primărie. Tensiunile dintre cele două partide au existat mai de mult, dar au culminat cu decizia USR-ului de a refuza o alianţă cu USR.

Robert Turcescu este cunoscut pentru replicile acide avut la adresa diverşilor lideri USR-PLUS. Fostul jurnalist considera că o bună parte din partid este acoperit şi ca aceştia nu au proiecte reale pentru dezvoltarea economiei din România.

Cine este Robert Turcescu

A fost moderatorul emisiunii politice Sub semnul întrebării, difuzată pe postul B1 TV. La 21 septembrie 2014, Robert Turcescu a explicat în direct la B1 TV că a fost ofițer acoperit, cu gradul de locotenent-colonel, și că renunță la emisiunea pe care o făcea la acest post. În 1997 termină Școala Superioară de Jurnalistică din București, iar în 1998 Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București.

Debutează în presă în 1993 la Curierul Național. Scrie la Pop Rock & Show, Ziua și Evenimentul Zilei. În continuare evoluează la radio, întâi la Radio Total unde devine redactor-șef la vârsta de 23 de ani. În anul 2000 este numit redactor-șef la Europa FM unde devine realizatorul emisiunii România în direct, din anul 2000 până în octombrie 2008. În anul 2002, această emisiune a primit Premiul CNA pentru cel mai bun talk-show radio.

Premii și distincții
2001 Premiul Clubului Român de Presă pentru reportaj radio
2002 Premiul CNA pentru cel mai bun talk-show radio – „România în direct”
2004 Premiul Asociației Profesioniștilor de Televiziune pentru cel mai bun talk-show de televiziune – „100 %”
2005 Premiul „Alexandra Indrieș” pentru „Contribuția la democratizarea României”, acordat de Societatea Timișoara

Adauga un comentariu