Actualitate

Dacian Cioloș invită românii la vot: ”Să nu uităm faptul că în următorii patru ani nu vom mai avea alte alegeri”

Publicat: 06 sept. 2020
Dacian Cioloș invită românii la vot: ”Să nu uităm faptul că în următorii patru ani nu vom mai avea alte alegeri”
Dacian Cioloș invită românii la vot: ”Să nu uităm faptul că în următorii patru ani nu vom mai avea alte alegeri”

Dacian Cioloș invită românii la vot: ”Să nu uităm faptul că în următorii patru ani nu vom mai avea alte alegeri”. Duminică, 6 septembrie 2020, copreşedintele Alianţei USR-PLUS a declarat într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că ceea ce dorește să facă acesta este să construiască „o Românie fără hoţie”. De asemenea, a arătat că trebuie să dispară din  administraţia publică locală nu doar impostura, corupția, ci și incompetenţa.

„În ultimii ani, statul a dat dovadă că are probleme sistemice de disfuncţionalitate. (…). Obiectivul nostru, al Alianţei USR-PLUS, (…), este să construim o Românie fără hoţie. Corupţia trebuie eradicată, trebuie să o spunem foarte clar. Corupţia şi incompetenţa trebuie să dispară din administraţia publică locală. Oricâţi bani am investi, banii ăştia nu au cum să fie folosiţi eficient atâta timp cât avem problemele astea încă de rezolvat. Abia după ce rezolvăm problema legată de corupţie şi incompetenţă, şi de impostură chiar, în administraţia publică, de-abia încolo putem începe să vorbim de eficienţa cheltuirii banului public în educaţie, în sănătate, investiţii în economie şi aşa mai departe”, a spus Dacian Cioloş.

Dacian Cioloș invită românii la vot: ”Să nu uităm faptul că în următorii patru ani nu vom mai avea alte alegeri”

Cioloș a completat că din acest motiv foarte mulţi membri USR-PLUS au preferat să intre în politică. De asemenea, a subliniat că în prezent  există şi o „alternativă”, și anume Alianţa USR-PLUS. În cadrul acesteia sunt oameni „oneşti, competenţi şi profesionişti”.

Acesta a cerut electoratului să se prezinte la vot în 27 septembrie.

„E un moment cheie. Alegerile locale şi cele parlamentare sunt cele mai importante alegeri din aceşti ultimi doi ani. Să nu uităm faptul că în următorii patru ani nu vom mai avea alte alegeri”, a mai spus copreşedintele Alianţei USR-PLUS.

La conferinţa de presă au fost prezenţi şi candidaţii Alianţei USR-PLUS la preşedinţia Consiliului Judeţean Alba, Mihail David, Primăria municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleşa, şi la Primăria oraşului Teiuş, Aura Ardelean, alături de Dacian Cioloș.

Dacian Ciolos vrea să fie premier! Nu ar refuza dacă ar fi propus pentru cea mai înaltă funcţie din Guvernul României

Dacian Cioloș vrea să fie premier. Pe premisa că ”vrabia mălai viseaza”, fostul premier nu renunţa la ideea de a fi, pentru încă un mandat, în cea mai înaltă poziţie din Guvernul României. Desigur, dorinţa romanilor nu este luată în calcul, iar Dacian Cioloș se bazează pe susţinerea politică a partidului.

Într-un interviu acordat celor de la adevărul.ro, Dacian Cioloș a explicat şi faptul că nu va candida la alegerile locale, dar şi de ce mai vrea să mai fie încă odată, premierul României.

Dacian Cioloș nu şi-a învăţat lecţia atunci când a ocupat funcţia de premier al României. Acesta a explicat, senin, faptul că vrea să fie premierul României şi că nu exclude probabilitatea ca acesta să fie propunerea partidului USR-PLUS.

”’Doar am spus, dacă partidul mă va susţine, voi fi ales candidat pentru funcţia de prim-ministru. Sigur, el nu e ales de alegători, ci de preşedinte. Dar când un partid vine cu un program vine şi cu o propunere de premier. Decât să dau din gură acasă, prefer să fac ceea ce fac aici, contribuind la a aduce fonduri pentru România, atunci când apare un subiect ca cel al sezonierilor români să am un cuvânt de spus în Parlamentul European, să repun în agenda europeană discuţia privind aderarea româniei la spaţiul Schengen şi o grămadă de alte decizii care se iau la nivel european”, a spus Dacian Cioloş la Adevărul.

Puteți citi mai mult aici!

 

 

Comentarii
  • Mai lasa-ne cioclos cu gargara peltica ta de doi bani! Esti la fel de prost si incompetent ca si prietenii tai sica betzivanul si kknis marlanul!

Adauga un comentariu