Cancan ultimă oră

Vă mai amintiți de Nikita? Iată cum trăiește acum și din ce câștigă bani

Publicat: 13 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vă mai amintiți de Nikita Iată cum trăiește acum și din ce câștigă bani
Nikita de România a fost un personaj monden nelipsit, ani de zile, din platourile emisiunilor de divertisment de la noi din țară

Nikita de România a fost un personaj monden nelipsit, ani de zile, din platourile emisiunilor de divertisment de la noi din țară. Numele său real este Mihaela Ispas, dar toată lumea o știa drept Nikita. Ea a devenit cunoscută prin numeroase scandaluri în emisiuni tv la care era plătită să participe chiar cu acest scop. După câțiva ani în care a fost o figură nelipsită de la tv și din ziare, Nichita s-a retras din lumina reflectoarelor și a plecat din țară.

Cu ce se ocupă Nikita, de când a plecat din România

Nikita a părăsit România pentru Spania, renunțând la viața publică pentru a se dedica familiei sale. Mihaela Ispas are două fetițe pentru care își dorește o viață mai bună. De aceea a ales să o ia de la zero într-un loc unde ea a considerat că este mai bine pentru familia ei.

Nikita își crește singură cele două fiice: Cristina și Vanesa de care este foarte mândră. Chiar dacă tații fetelor nu se implică în creșterea lor, ea spune că nu este afectată, ba dimpotrivă se simte binecuvântată că are doi copii și nu exclude varianta de a-și mări familia.

Tații lor au dispărut, dar Dumnezeu mi-a dăruit fericire și noroc. Sunt foarte fericită că mi-a dăruit Dumnezeu două fetițe frumoase, sănătoase și norocoase. Este posibil să urmeze și cel de-al treilea copil. Nu exclud varianta de a mai rămâne însărcinată. Doresc tuturor mamelor puternice și independente norocul și fericirea pe care Dumnezeu mi le-a dăruit, a declarat Nikita.

În Spania, Nikita a lucrat ca bodyguard în cluburi, dar se poate spune că a dat norocul peste ea. Tot pentru Cancan, Mihaela Ispas a dezvăluit că a câștigat la Paga Extra.

Nikita a câștigat la loto în Spania

Ea a povestit că a pus două bilete, de doi euro fiecare, la Paga Extra și a aflat ulterior că a câștigat. Avea biletul de două zile, dar nu-l verificase și nu știa că este câștigător. Când a aflat bucuria a fost imensă pentru Nikita.

Atunci ea a primit 3000 de euro în mână, iar timp de șase ani va primi, în fiecare lună, câte 5000 de euro, grație acelui bilet norocos.

Nikita duce acum o viață liniștită în Spania unde își crește cele două fetițe. Este mândră de ele și face tot posibilul să le ofere o viață bună.

Adauga un comentariu