BZI LIVE

LIVE VIDEO – Vaccinarea Covid-19 va începe în cabinetele medicilor de familie la începutul lunii mai. Nu rata discuția amplă și deschisă cu dr. Liviu Oprea, președintele Colegiului Medicilor Iași, doar la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 08 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri, 09 aprilie 2021, de la ora 14:00, nu rata o nouă emisiune medicală la BZI LIVE. Invitat în cadrul emisiunii este conf. dr. Liviu Oprea, medic primar medicină de familie și președintele Colegiului Medicilor din Iași. Invitatul Roxanei Caraiman va discuta despre administrarea vaccinului în cabinetele medicilor de familie de la începutul lunii mai și cum vor fi respectate măsurile de siguranță și criteriile de prioritizare pentru pacienții înscriși pe listele deschise de doctori. Aproximativ 30% dintre medicii de familie, care au contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, vor participa la campania de vaccinare pentru a imuniza populația în cabinetele lor.

Medicul specialist va vorbi despre procentul scăzut al medicilor care și-au exprimat dorința de a vaccina anti-COVID pacienții în afara orelor de lucru și cu cât vor fi plătiți aceștia pentru vaccinarea în propriile cabinete. Un alt subiect va fi legat de numărul de pacienți pe care îi vor putea imuniza zilnic și serul pe care îl vor administra.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu