National

Valentin Sanfira și Codruța au amânat nunta! Din ce cauză nu se mai cunună religios cei doi

Publicat: 15 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Valentin Sanfira și Codruța au amânat nunta Din ce cauză nu se mai cunună religios cei doi
Valentin Sanfira și Codruța au amânat pentru a doua oară cununia religioasă

Toată lumea aștepta nunta anului, dar aceasta nu va mai avea loc, cel puțin nu anul acesta. Valentin Sanfira și Codruța au decis să amâne evenimentul pentru a doua oară. Ei sunt căsătoriți civil dar nu au făcut cununia religioasă și nici petrecerea de nuntă. Au decis acum că nici nu le vor mai face anul ăsta și că vor schimba invitațiile.

Valentin Sanfira a amânat nunta pentru a doua oară

Motivul pentru care cei doi artiști au ales să amâne marele eveniment nu o dată, ci de două ori, ține de faptul că își doresc o nuntă mare, iar date fiind condițiile epidemiologice, acest lucru nu prea este posibil.

Inițial, pe 2 iulie era stabilită data la care Codruța și Valentin Sanfira ar fi trebuit să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Se anunța o petrecere de nuntă cu 300 de invitați, familie, rude, prieteni, care însă au fost anunțați că evenimentul se va ține la anul.

„O tot amânăm de anul trecut. Acum am pus o pe 15 octombrie anul viitor. Suntem deja căsătoriți, dar nu am făcut cununia religioasă. Nu ne interesează ce vorbește lumea, că nu ar fi cu noroc să o tot amânăm”, a spus Valentin Sanfira.

Tot ce mai au de făcut acum este să refacă invitațiile pe care au apucat să le trimită și să aștepte până la anul. Marele eveniment este programat să aibă loc pe 15 octombrie 2022.

Totul era pregătit în detaliu

Valentin și Codruța aleseseră meniul, formația care să le cânte la nuntă, dar și locația. Potrivit celor doi, va fi o nuntă mare cu mâncare tradițional românească, a spus viitorul mire care a anunțat că invitații vor mânca și sărmăluțe la nunta lor.

Precizăm faptul că multe cupluri au amânat marele eveniment din viața lor din motive lesne de înțeles. În timp ce unele cupluri au mers înainte cu cele programate și au făcut nuntă cu o mână de invitați, alții au ținut morțiș să facă petrecere mare și sunt dispuși să aștepte oricât este nevoie până când își vor putea pune planul în aplicare.

Adauga un comentariu