Prima pagină » Stiri si curiozitati » Valentin Sanfira: vârstă, soție, carieră, Instagram. Informații inedite despre îndrăgitul cântăreț de muzică populară

Valentin Sanfira: vârstă, soție, carieră, Instagram. Informații inedite despre îndrăgitul cântăreț de muzică populară

01 apr. 2021, 12:39,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Iubitorii de muzică populară, și a lui Valentin Sanfira vor să afle cât mai multe informații cu privire la vârstă, la soție, carieră sau Intagramul interpretului. Artistul este absolvent al Liceului de Muzica și Arte Plastice  „C-tin Brăiloiu” din Târgu Jiu, la secția canto popular.

Cântărețul a început colaborarea cu “Doina Gorjului” unde a fost distribuit în mai multe spectacole.

Valentin Sanfira – Biografie

În anul 2008 a primit premiul al-II-lea la Festivalul Național al Cântecului Popular „Mamaia 2008”. Acest lucru a fost decisiv pentru intrarea sa în rândul angajaților de la “Doina Gorjului”. Artistul a fost și prezentator al unei emisiuni culinare, alături de Horia Vârlan, pe Prima TV.  Printre cele mai celebre melodii ale sale merită amintite următoarele:

Valentin Sanfira – Din copilul de la țară

Valentin Sanfira – Când două inimi se unesc

Valentin Sanfira – Omule ce ești pe lume

Valentin Sanfira – M-ați doborât din picioare

Pe lângă CV-ul său artistic impresionant, Valentin Sanfira a dus o viață nu tocmai ușoară.

Mama sa a dus o adevărată luptă pentru a rămâne însărcinată. După ce s-a măritat la o vârstă fragedă, de doar 15 ani, timp de 10 ani a încercat mai multe tratamente. Într-un final a adoptat un copil din Craiova, iar doi ani mai târziu a reușit să aibă copii pe cale naturală.

“Sunt un om sensibil şi încerc să povestesc foarte rar acest lucru. Când eram mic, mergeam desculţ. A fost foarte greu, mai ales că doar tata muncea şi ne trimitea bani. Nu aveam voie să spunem că nu putem. Mama îmi dădea 5 lei pentru toată săptămâna, dar din aceştia trebuia să mai rămână. Eu îmi luam seara câte o pâine şi mâncam câteodată. Dar din păcate nu prea aveam pâine noi, doar de sărbători”, declara Valentin Sanfira în urmă cu ceva timp.

Câți ani are Valentin Sanfira

Valentin Sanfira are vârsta de 31 de ani și o poveste de viață impresionantă. Pe când avea doar 10 ani a descoperit că fratele său a fost adoptat. Cântărețul povestea că, în acele momente, s-a simțit cu totul și cu totul șocat.

După o perioadă a reușit să realizeze cât de greu i-a fost fratelui sau mai mare, Adrian, să afle că a fost adoptat. Această veste a primit-o pe când era la liceu și a avut de ales între mama naturală și cea adoptivă. Adrian a ales să meargă să locuiască alături de mama sa biologică, iar pentru părinții lui Valentin Sanfira acest lucru a fost devastator.

Până la vârsta de 31 de ani, Valentin Sanfira a fost un adevărat cuceritor. Artistul a fost implicat într-o relație cu Roxana Vasniuc și cu Cosmina Adam, fostă concurentă la „Miss Hostess România”, actuală co prezentatoare la Acces Direct.

Valentin Sanfira și Codruta Filip s-au căsătorit

Valentin Sanfira și Codruta Filip s-au căsătorit în anul 2020. Cei doi formau un cuplu de doi ani de zile, iar marele eveniment a avut loc în Snagov. Din cauza pandemiei de coronavirus ceremonia a fost una restrânsă pentru a se respecta toate restricțiile. La cununia dintre aceștia a participat și Maria Constantin alături de Robert, iubitul ei de la acea vreme.

Valentin Sanfira și Codruta Filip s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii “Teo Show” de la Kanal D.

“Atunci când te trăznește, te trăznește, nu mai este nici o șansă, nu am crezut lucrul ăsta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relațîi și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: ”Doamne, ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!”. Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: ”Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?””, declara pe atunci Valentin Sanfira.

Valentin Sanfira – Instagram

Cântărețul de muzică populară se bucură de succes și în mediul online. Pe pagina sa de Instagram, a reușit să adune 50 de mii de urmăritori.

În cele 918 postări pe care le are artistul și-a încântat fanii cu imagini alături de soția sa dar și cu hobby-urile sale.

Sperăm că informațiile cu privire la vârstă, soție, carieră și Instagram-ul lui Valentin Sanfira v-au fost de folos și astfel, ați descoperit lucruri noi despre îndrăgitul artist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024