Cancan

Noul iubit al Mariei Constantin! Cu cine a fost surprinsă artista la cununia Codruței Filip şi a lui Valentin Sanfira

Publicat: 13 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Noul iubit al Mariei Constantin Cu cine a fost surprinsă artista la cununia Codruței Filip şi a lui Valentin Sanfira
Noul iubit al Mariei Constantin este Robert, supranumit craiul de Arges

Chiar dacă a avut eşecuri multe pe plan sentimental, se pare că îndrăgita interpreta de muzică populară şi-a găsit jumătatea. Noul iubit al Mariei Constantin, potrivit mai multor surse, este Robert, supranumit „craiul de Argeş”. Cântăreaţa a fost surprinsă alături de el la cununia Codruței Filip şi a lui Valentin Sanfira.

După toate eşecurile pe care le-a avut pe plan sentimental, interpreta de muzică populară Maria Constantin, şi-a găsit jumătatea. Artistă a fost surprinsă alături de iubitul ei, nimeni altul decât Robert, „craiul de Argeş”.Cântăreaţă a fost căsătorită de două ori, dar este dispusă să facă din nou acelaşi pas. Aceasta are împreună cu primul său soţ, un băiat.

Noul iubit al Mariei Constantin surprins cu cântăreaţa la o cununie

Maria Constantin a avut parte de numeroase eşecuri în dragostea. Aceasta a devenit cunoscută după ce a divorţat de Marcel Toader, care a murit în urmă cu doi ani. Ei bine, de atunci, interpreta de muzică populară a avut parte numai de eşecuri. Aceasta a fost surprinsă alături de un bărbat la cununia Codrutei Filip şi a lui Valentin Sanfira. Maria Constantin a venit împreună cu Robert, supranumit „craiul de Argeş”. Apropiatei cântăreţei ştiu că aceasta nu a avut noroc în dragoste.

Cu toate că a fost surprisa de paparazzi Spynews.ro alături de mai mulţi bărbaţi de-a lungul timpului, Maria şi-a făcut curaj şi a mers să-şi prezinte iubitul celorlalţi invitaţi de la eveniment. La un moment dat, iubitul sau a făcut un gest galant. I-a împrumutat artistei sacoul lui. Recent, Maria Constantin a declarat într-un interviu că este pregătită să se căsătorească din nou.

„Nu vreau să discut despre viaţa mea personală. O să aflaţi, totul se afla. Mai frumos e aşa să aflaţi câte puţin, câte puţin, nu aşa totul dintr-o dată. Ca şi într-o relaţie”, a declarat cântăreaţă.

Maria Constantin şi Dacian Varga nu mai formează un cuplu

Nimic nu prevestea despărţirea Mariei Constantin de Dacian Varga. Apropiaţii lor aşteptau chiar că aceştia să se căsătorească, chiar dacă erau numai de un an împreună. Cântăreaţă nu a dorit să ofere prea multe detalii legate de separarea de iubitul ei, doar a precizat că hotărârea a venit după ce a observat o „înstrăinare” între ei.

”Da, ne-am despărţit, însă nu vreau să dau prea multe detalii. Pot să spun că lui Dacian nu am ce să îi reproşez, e un om foarte bun, însă am ajuns să ne înstrăinăm. Eram amândoi foarte ocupaţi, aşa am ajuns în punctul de a discuta fata în fata ferm şi să ajungem la această decizie”, a declarat Maria Constantin pentru Click.ro.

Despărţirea Mariei de Dacian Varga se adăugă la şirul de relaţii eşuate pe care le-a avut în ultimul timp. Aceasta a avut încă două căsnicii urmate de controverse. Prima ei relaţie a fost cu solistul Ciprian Tapota, cu care are şi un băieţel. A doua relaţie a fost cu omul de afaceri Marcel Toader, cei doi au divorţat în luna ianuarie 2018.

Amintim că fostul ei soţ Marcel Toader, un om cunoscut de afaceri, s-a stins din viaţa la vârsta de 56 de ani. Acesta ar fi decedat în urma unui infarct. Viaţa lui amoroasă a fost destul de tulbura, având 6 casnicii eşuate. Marcel a fost de asemenea şi jucător de rugby, considerat unul dintre cei mai buni al echipei naţionale.

Adauga un comentariu