Sport

Valeriu Iftime a dezvăluit motivul pentru care Botoșani a refuzat să amâne meciul cu CFR Cluj. „Ne dați banii?”

Publicat: 10 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Valeriu Iftime a dezvăluit motivul pentru care Botoșani a refuzat să amâne meciul cu CFR Cluj. Ne dați banii

Botoșănenii au fost euforici după victoria obținută în fața campioanei, după care au explicat și care a fost motivul real pentru care nu au fost de acord să amâne meciul din Liga 1. Cei de la CFR au cerut asta, pentru a pregăti meciul cu Celtic, de joi, din Europa League, de la ora 19:55.
Valeriu Iftime a spus că totul s-a întâmplat din cauza faptului că cei de la CFR Cluj n-au fost de acord să le achite banii pentru transferul lui Cătălin Golofca.

Cum a stat de fapt situația?

Finanțatorul celor de la Botoșani a explicat cum a fost de fapt situația.

„În prima discuție pe care am avut-o cu Mara, eu am fost de acord, dar am spus că trebuie să întreb jucătorii și staff-ul. Mi s-a părut că e un meci important și am vrut să-i ajut, dar nu în detrimentul echipei mele. După ce am vorbit, mi-au spus că nici nu se pune problema. Așa că, singura condiție pe care am pus-o atunci pentru a avea cumva un atu în fața jucătorilor a fost aceea că i-am întrebat: «dacă ne dau banii până mâine, sunteți de acord?», și au zis da. Am trasmis mesajul ăsta celor de la CFR Cluj, ei n-au recepționat ce trebuie, și s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a mai spus Iftime.

Și Marius Croitoru i-a atacat pe cei de la CFR Cluj

„Nu cred că aveam de ce să îmi fie teamă înainte de acest meci, chiar dacă jucam cu echipa a doua. Botoșani are o echipă foarte bună și azi am meritat victoria, am scăpat de ocazia mare a lui Cătălin Golofca, după care am meritat victoria.
V-am spus și nu mint, m-a sunat domnul Iftime, m-a întrebat dacă vrem să amânăm. Eu i-am întrebat pe jucători și pe fondul acela de supărare, de la momentul transferului lui Golofca, când ne-au spus că ne plătesc banii, când ne-au mințit, ne-au amânat, băieții nu au fost de acord să amânăm, asta a fost decizia lor, iar domnul Iftime a ținut cont de părerea fotbaliștilor, pentru că cei de care depind rezultatele sunt jucătorii”, a spus Marius Croitoru la finalul jocului.

Adauga un comentariu