Din lumea filmului

Veste bună pentru fanii Planeta Maimuţelor

Publicat: 04 dec. 2019

Veste bună pentru fanii Planeta Maimuţelor. Compania Disney, ce deţine 20th Century Fox, şi-a arătat interesu pentru continuarea seriei Planet of the Apes.  War for the Planet of the Apes a fost lansat în 2017.

În acest capitol Caesar (Andy Serkis) şi armata sa de maimuţe sunt forţate să intre într-un conflict mortal cu o armată de oameni. După ce maimuţele suferă pierderi inimaginabile, Caesar se hotărăşte să pornească într-o misiune de răzbunare. Asta îl aduce în faţa Colonelului pentru o confruntare finală care va determina viitorul planetei!

Fox va merge înainte cu un nou film Planeta Maimuțelor. Regizor va fi Wes Ball, cunoscut pentru regia filmelor Maze Runner.

Veste bună pentru fanii Planeta Maimuţelor

Pentru moment nu se ştie dacă noul film va fi un sequel direct al lui War for the Planet of the Apes sau un reboot.

Primul film din serie, cu Charlton Heston în distribuție, a fost lansat în 1968 – adaptare a romanului lui Piere Boulle.

Succesul la critică și la box office a acestei prime adaptări a generat o serie de filme, de jocuri video, chiar și două seriale (din care unul de animație).

Ultima relansare a francizei a adus încasări spectaculoase realizatorilor și repetate nominalizări la Oscar pentru efectele vizuale. Interpretarea motion-capture a lui Andy Serkis – în rolul liderului maimuțelor, Caesar – a fost numită de critici „una dintre minunile actoricești ale cinematografului modern”.loading...

Adauga un comentariu