Cancan

Veste cumplită pentru fiul lui Florin Salam. Ce se întâmplă în viața lui, din cauza bolii cumplite de care suferă

Publicat: 22 iul. 2020

Danny, fiul lui Florin Salam, urmează să devină în cel mai scurt timp tătic pentru prima dată și este cum nu se poate mai fericit. Cu toate acestea, tânărului îi este umbrită bucuria de un lucru prin care trebuie să treacă bebelușul pe care iubita lui îl va aduce pe lume. Indiciu: este strâns legat de boala cumplită de care suferă!

Danny Salam a moștenit de la mama lui, regretata Fănica, hepatita C, care, netratată, se transformă în ciroză. Astfel, după ce Florin Salam a trăit mereu cu impresia că fiul său poate să pățească ceva din cauza bolii nemiloase, acum și Danny își face griji pentru bebelușul său.

Copilul lui Danny Salam, vizat de aceeași boală cumplită?

Fiul lui Florin Salam va trebui să-i facă micuțului, imediat după naștere, un test pentru hepatita C, pentru a se asigura că starea de sănătate a acestuia este una bună.

„De această boală nu te vindeci niciodată. Oricând poate să se reactiveze. De aceea, Danny duce o viață ordonată, nu prea pierde nopțile și mănâncă foarte sănătos. A avut noroc și zile de la Dumnezeu. Tratamentele i-au făcut bine pe de-o parte, dar i-au distrus copilăria. Pentru că a fost întotdeauna mai plăpând din punct de vedere fizic, el a fost răsfățatul familiei, iar sora lui l-a iubit și protejat ca pe ochii din cap.

Florin a trăit terorizat de gândul că fiul lui ar putea păți ceva. Medicii îi spuneau că situația nu este atât de gravă, însă el rămăsese cu sechele de la Fănica. Așa cum știți cu toții, Danny va deveni tătic în curând și va trebui să facă bebelușului său test de hepatita C după naștere pentru că, așa cum știm cu toții, este o boală care se moștenește genetic”, au mărturisit apropiați ai familiei lui Florin Salam pentru Impact.ro.

Adauga un comentariu