Local

Veste neașteptată despre Lucian Liciu, cunoscutul instructor de fitness, implicat în accidentul de la Târgu Frumos! Prietenii îl aşteaptă acasă: „Să nu ne îndoim niciodată de puterea cumulată a sufletelor noastre” – FOTO

Publicat: 03 ian. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Veste neașteptată despre Lucian Liciu cunoscutul instructor de fitness implicat în accidentul de la Târgu Frumos Prietenii îl aşteaptă acasă Să nu ne îndoim niciodată de puterea cumulată a sufletelor noastre  FOTO
Începutul anului 2024 vine cu o veste foarte bună despre starea de sănătate a lui Lucian Liciu, cunoscutul instructor de fitness implicat în accidentul de la Târgu Frumos

Începutul anului 2024 vine cu o veste foarte bună despre starea de sănătate a lui Lucian Liciu, cunoscutul instructor de fitness, implicat în accidentul de la Târgu Frumos, din 30 noiembrie 2023. În prezent, bărbatul în vârstă de 41 de ani este stabil, conștient, iar prietenii îl așteaptă cât mai curând acasă

Lucian Liciu a fost implicat într-un accident deosebit de grav în dimineața zilei de 30 noiembrie 2023. Bărbatul se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes, care s-a izbit violent într-o autoutilitară care circula în noul sens giratoriu care se construiește în orașul Târgu Frumos. În urma impactului, Lucian Liciu a suferit un traumatism toracic și arsuri la nivelul feței.

Veste neașteptat de bună despre cunoscutul instructor de fitness Lucian Liciu: „Doar pe timpul nopții este ajutat, în continuare, de aparate”

În prima zi a anului 2024, apropiaţii lui Lucian Liciu au făcut un anunţ important referitor la starea de sănătate a bărbatului. Dacă în primele săptămâni de spitalizare era foarte gravă, evoluţia fiind nefovorabilă, acum, cunoscutul instructor de fitness, care este internat în continuare în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Spiridon” Iaşi, mai are nevoie de ajutorul aparatelor doar în timpul nopţii.

„Cea de-a 33-a zi vine cu o veste extraordinară: de astăzi, de la ora 11.00, pe unul dintre monitoarele lui Lucian scrie pacient neventilat. Doar pe timpul nopții este ajutat, în continuare, de aparate. Să nu ne îndoim niciodată de puterea cumulată a sufletelor noastre! Recunoștință cadrelor medicale de la secția ATI-Arși a Spitalului Sfântul Spiridon din Iași și vouă, celor care nu uitați nicio clipă de Lucian! Îl aşteptăm pe Lucian cât mai curând printre noi, să facem evenimente minunate împreună!”, a fost mesajul transmis de Roxana, prietenă apropiată a lui Lucian Liciu.

Pe toată durata spitalizării, Lucian Liciu a fost intens susţinut de prietenii şi cunoscuţii săi, care au organizat campanii de donare de sânge, precum şi de strângere de fonduri pentru familia cunoscutului instructor de fitness.

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentului de la Târgu Frumos

În urma accidentului rutier în care a fost implicat Lucian Liciu, 5 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. În autoturismul condus de Lucian Liciu se mai aflau încă trei persoane, anume o femeie în vârstă de 49 de ani şi două minore de 13 şi 12 ani. Atât acestea, cât și șoferul autoutilitarei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„În dimineața zilei de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 04:40, Poliția Orașului Târgu Frumos a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier ce a avut loc pe DE 583, în orașul Târgu Frumos. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că între un autoturism și o autoutilitară a avut loc o coliziune. În urma impactului, cinci persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Unul dintre conducătorii auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, iar celuilalt șofer i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis atunci reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Cei mai grav răniţi în accidentul rutier au fost fata de 13 ani, de pe bancheta din spate a Mercedesului, şi Lucian Liciu, şoferul autoturismului. Deşi fata de 13 ani este încă în stare gravă, fiind internată la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași, începutul de an vine cu o veste bună despre cunoscutul instructor de fitness Lucian Liciu, a cărui stare de sănătate s-a îmbunătățit considerabil.

Comentarii
Adauga un comentariu