National

Veste pentru românii care își fac cumpărăturile la Carrefour. Ce decizie a luat compania

Publicat: 22 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Veste pentru românii care își fac cumpărăturile la Carrefour. Ce decizie a luat compania
Programul Carrefour „Minus la sută” aduce reduceri pentru clienți

Carrefour România lansează un program național ce vine în ajutorul clienților în contextul creșterii prețurilor la alimente. Peste 1.200 de produse vor avea prețul redus.

Programul intitulat „Minus la sută” este disponibil în toate magazinele fizice Carrefour de tip Hipermarket și Market din România, dar și online, pe aplicațiile de livrare. Inițiativa își propune să combată efectele inflației asupra puterii de cumpărare a românilor și să ofere acces la o gamă largă de prodse la cel mai bun raport calitate-preț.

Programul Carrefour „Minus la sută” aduce reduceri pentru clienți

Programul lansat de Carrefour include reduceri de până la 20% la peste 1.200 de produse esențiale din 45 de categorii diferite. Printre ele se numără produsele alimentare ca mezelurile, lactatele, brânzeturile, alimentele congelate și produsele de bază, de băcănie, dar și produsele de igienă personală și cele pentru întreținerea casei.

Clienții își vor putea da seama care sunt produsele reduce prin afișarea mesajului „Produs cu preț redus” la rafturi. Prețurile afișate vor rămâne neschimbate pentru cel puțin 3 luni, potrivit Retail.ro.

„Începând din luna mai, introducem un program de reduceri pe termen lung pentru clienții Carrefour, Minus la Sută. Minus la Sută reprezintă un răspuns concret la impactul fluctuațiilor economice recente, cu impact general în piață. Astfel, nu vorbim de o promoție tradițională, ci de o nouă componentă a platformei noastre de pricing gândită pentru a susține puterea de cumpărare a clienților într-un context de inflație, indiferent de cum aleg să cumpere de la noi: din magazinele hiper și market sau online.”, a transmis Gilles Ballot, CEO-ul Carrefour România.

Pe lângă programul lansat, magazinele retailerului au scos și campanii precum „Top 100 Produse HIT”, prin care, în fiecare săptămână, sunt selectate cele mai iubite produse de cienți și puse la vânzare la prețuri mici. În plus, campania „Bonul de Weekend” îi ajută pe cumpărători să beneficieze de vouchere în zilele de weekend. În plus, clienții fideli au parte de promoții disponibile în fiecare săptămână în programul de loialitate numit „Act for Good”.

Adauga un comentariu