Sport

Veste proastă pentru Cosmin Contra! Un jucător de bază de la Dinamo va lipsi o lună de pe teren

Publicat: 03 sept. 2020
Cosmin Contra a avut bătăi de cap încă de la primul meci pe banca lui Dinamo. Vlad Achim va lipsi o lună de pe teren
Veste proastă pentru Cosmin Contra! Vlad Achim va lipsi o lună de pe teren

Cosmin Contra a avut bătăi de cap încă de la primul meci pe banca lui Dinamo, pierdut în fața Chindiei, 0-1. Vlad Achim și Cătălin Straton, doi jucători importanți în echipă, au ieșit accidentați.
Se pare că, în cazul lui Straton, nu ar fi chiar atât de grav. Acesta are entorsă și va trebui să stea pe bară până la finalul săptămânii. Situația se complică pentru Vlad Achim, care va fi indisponibil pentru o lună, notează GSP.ro.
Achim s-a accidentat fără să fie în duel cu vreun adversar. Acesta a călcat strâmb, după care a făcut semn către banca tehnică pentru a fi schimbat. Straton s-a accidentat în prima repriză, dar a putut continua până la pauză, după care a fost înlocuit de Mihai Eșanu.

Revoluție la Dinamo! Contra și-a făcut praf jucătorii după eșecul cu Chindia

Contra s-a declarat dezamăgit după înfrângerea de la Ploiești:

„Nu mă așteptam să jucăm așa slab. Băieții au lucrat bine la antrenamente, nimic nu prevedea ca jocul să fie așa de slab. Știam că am mult de muncă, știam că avem nevoie de multe schimbări.
Nu o să mai accept lipsa de atitudine. Sigur vor dispărea mulți din jucători, Dinamo vine după doi-trei ani care s-a zbătut în anonimat. Vom aduce jucătorii care pot face din Dinamo o echipă puternică. Azi am făcut un meci foarte, foarte slab.
În aceste zile vor veni mai mulți jucători care să dea o altă față echipei. Avem nevoie de jucători valoroși, care să schimbe fața echipei. Mă așteptam la mai mult de la jucătorii de atac, de la Sorescu, de la Fabbrini”, a spus Cosmin Contra, după eșecul cu Chindia.

Dinamo face transferuri pe bandă rulantă! Ultima achiziție este un internațional din Venezuela

Dinamo continuă campania de transferuri! Cosmin Contra a cerut întăriri, iar în ștefan cel Mare a venit și un fundaș dreapta.
Este vorba de Alexander David González, component al primei reprezentative a statului Venezuela, ultima oară la Club Deportivo Mirandés.
Jucătorul de 28 de ani va sosi la București pentru a efectua testele medicale și pentru a semna un contract cu clubul nostru, a precizat directorul sportiv al dinamoviștilor, Rufo Collado.
Alexander David González a evoluat în trecut la cluburi precum Huesca, Elche sau Young Boys Berna.
După transferul lui Isma Lopez(30 de ani), oficializat astăzi, clubul din ștefan cel Mare a pus ochii pe un alt fotbalist iberic.

Este vorba despre Pablo de Lucas (33 de ani), mijlocaș ofensiv care a mai evoluat în România, potrivit GSP.ro. Spaniolul a fost la Petrolul, între 2013 și 2015, apoi la Viitorul, în 2016, iar în acest an a fost legitimat la FC Voluntari.
Cosmin Contra l-a pregătit pe Pablo de Lucas în perioada Petrolul. De altfel, fostul selecționer este cel care l-a adus în România pe fotbalist.
Jucătorul spaniol, născut la Elche, este cotat la 300.000 de euro, potrivit transfermarkt. Acum este liber de contract.
El și-a început cariera la Sporting Gijon și a mai trecut pe la formații ca Rayo Vallecano, Salamanca, Beitar Ierusalim și Xanthi.

George Țucudean a refuzat Dinamo

George Țucudean (29 de ani) a fost ofertat de Dinamo, pentru a i se alătura proiectului pus la punct de Cosmin Contra, numai că atacantul a refuzat!
Tehnicianul „câinilor” a precizat că refuzul lui Țucudean nu are nicio legătură cu gruparea din șoseaua Ștefan Cel Mare.

„George Țucudean nu va veni la noi (n.r. – la Dinamo) și nici nu cred că va mai reveni pe teren”, a spus Contra.

Se pare că problemele de la inimă cu care s-a confruntat fotbalistul în ultimii ani nu s-au rezolvat, astfel că jucătorul pare a fi decis să se retragă.
Țucudean a refuzat Dinamo, iar cu cei de la CFR Cluj e în scandal. Nu și-a primit salariile restante și cere falimentul clubului din Gruia
George Țucudean a plecat de la CFR Cluj pe 30 iunie, când i-a expirat contractul, dar „conturile” dintre cele două părți sunt departe de a fi încheiate.

CFR Cluj, datoare la George Țucudean

Clubul din Gruia i-ar fi transmis lui George Țucudean că va încasa toate salariile restante până la 31 august, ceea ce, susține Prosport, nu s-a întâmplat.
Deranjat de situație, George țucudean și-ar fi contactat avocații pentru demararea unei proceduri în urma căreia să fie solicitat falimentul clubului CFR Cluj, care a trecut deja, în perioada 2015 – 2017, prin insolvență.
George țucudean este în continuare liber de contract, la două luni de la despărțirea oficială de clujeni. În ultima perioadă, vârful a purtat discuții pentru o revenire la Dinamo, dar a decis să refuze propunerea venită din „Ștefan cel Mare”.

„George a fost entuziasmat de acest proiect, dar având problemele pe care le-a avut mi-a cerut două zile de gândire. După aceste zile mi-a zis că nu se simte în stare din punct de vedere mental și fizic pentru a ajuta la reconstruirea lui Dinamo. Astfel că varianta George Țucudean a căzut”, a transmis Cosmin Contra, duminică, la o conferință de presă

Adauga un comentariu