Sport

Vești excelente din tenis! Unul dintre turneele preferate ale Simonei Halep s-ar putea juca în septembrie

Publicat: 26 mai 2020

Efectele pandemiei de coronavirus asupra sportului se apropie de final. Astfel, după ce campionatele de fotbal s-au reluat sau au stabilit datele de reîncepere, apar primele vești bune și din tenis.
Ediția din 2020 a turneului de la Roma, programată inițial în mai, a fost anulată, însă organizatorii au revenit asupra deciziei. Oficialii competiției din Capitala Italiei au anunțat că WTA și ATP vor stabili la jumătatea lunii iunie viitorul circuitului din acest sezon și, dacă forurile vor permite, Roma Open va avea loc în septembrie.

Turneul de la Roma se poate juca în septembrie

„ATP și WTA, cele două foruri conducătoare din tenis, vor anunța la jumătatea lunii iunie când și modul în care cele două circuite vor fi reluate în 2020. Probabilitatea în acest moment este ca turneul de la Roma să se joace în septembrie, dar trebuie să așteptăm acum momentul în care vor avea certitudini”, se arată într-un comunicat emis de organizatorii competiției.

Turneul de la Roma este unul dintre preferatele Simonei Halep. În ultimii ani, sportiva aflată pe locul doi WTA a bifat două semifinale și două prezențe în ultimul act pe zgura din Capitala Italiei

Adauga un comentariu