Coronavirus

Veşti extrem de bune din China! Nu au mai raportat niciun caz local de COVID-19

Publicat: 19 mart. 2020

China nu a raportat, joi, nicio infecție locală, acest lucru având loc pentru prima dată de când a început criza coronavirusului, în urmă cu trei luni, scriu jurnaliștii de la New York Times. Toate cazurile nou diagnosticate sunt ale unor persoane care au venit în statul nipon din altă parte.

Pe măsură ce guvernele din Italia, Statele Unite și din alte țară se luptă cu pandemia, China a anunțat că nu există nicio nouă îmbolnăvire în rândul locuitorilor locali, informează Mediafax.

Oficialiichinezi, citați de New York Times, au declarat joi că 34 de cazuri noi au fost confirmate în rândul persoanelor care au ajuns din afara Chinei. În China, multe provincii și orașe s-au închis în privința călătorilor, ridicând întrebarea dacă virusul nu va reapărea odată ce aceste bariere vor fi ridicate și oamenii vor începe să străbată din nou țara.

„Este foarte clar că acțiunile întreprinse în China au dus la finalul primului val de infecții. Întrebarea este ce se va întâmpla dacă va exista un al doilea val, deoarece tipul de măsuri pe care China le-a implementat nu sunt neapărat durabile pe termen lung”, a spus Ben Cowling, șeful diviziei de epidemiologie și biostatistică de la Școala de Sănătate Publică a Universității Hong Kong.

Liderul Chinei, Xi Jinping, a cerut un „război al oamenilor” împotriva epidemiei, iar presa de propagandă a lăudat acțiunea partidului, spunând că este un model pentru alte țări.

Comentarii
  • China comunista trebuie sa raspunda pentru dezastrul care l-a facut in intreaga lume. Nu e prima dat cand in China izbucnesc epidemii far tratament care pun in pericol grav intreaga planeta. Daca ar izbucni epidemii in tari din Africa sau tari care traiesc in mizerie si foame din cauza razboaielor poate am mai intelege. In aceasta tara comunista nu exista libertate de opinie, Medicul care a constatat acest virus la un pacient inca din 8 decembrie 2019 a fost amenintat ca daca nu tace va ajunge la inchisoare el si familia lui, Dupa ce a izbucnit epidemia de neoprit si au infectat toate tarile lumii acest medic a fost declarat erou national. China isi recunoaste vina epidemiei ptr ca guvernul comunist al Chinei abia in februarie a dat o lege prin care interzice consumul de animale si pasari salbatice ptr ca in China se mananca caini, oua clocite, lupi, pisici ,lilieci adica soareci, serpi , viermi si tot ce misca si toate hoiturile si traiesc in mare mizerie in casele lor focare epidemice. Mongolia exporta lupi in China pentru consum si etc.

  • In tara noastra trebuie interzise restaurantele si magazinele chinezesti care sunt FOCARE EPIDEMICE PERICULOASE la fel ca si chinezii care locuiesc aici , mai ales ca China este o tara comunista si nu face parte din Europa. Ce vina au toate tarile lumii sa suporte aceasta nenorocire? De ce numai in China izbucnesc epidemii fara tratament care distrug intreaga lume? China nu era o tara in razboi, nu este o tara africana unde se moare de foame, epidemia mondiala nu este produsa de insecte precum tantarii sau alte insecte care sa spunem ca ar fi un motiv sa intelegem TOATA NENOROCIREA ESTE CULPA CHINEI ca manaca toate hoiturile si tot ce misca pe pamant si in aer si mizeria in care traiesc si acea piata si pescarie epidemica in care s-a vandut sarpele pentru consum.Pentru toata aceste nenorociri, haos in toata lumea, teroare ca ne imbolnavim, suferinta pentru cei bolnavi si pentru cei morti, lipsa locurilor de munca, nu vom avea bani de o paine , salarii mici sau deloc RECESIUNEA MONDIALA care deja a inceput CHINA COMUNISTA MIZERABILE CU RA-HA-TUL LOR DE PRESEDINTE TREBUIE SA PLATEASCA INTREGII LUMI DAUNE CA DUPA RAZBOI MONDIAL DAR TOT NU SE POATE REPARA NIMIC PENTRU CA ACEST HAOS NE VA DISTRUGE MULTI ANI ,

Adauga un comentariu