Eveniment-Social

Vești și detalii de maximă utilitate pentru studenții Universității Tehnice din Iași. Acestea îi vizează pe bursieri și pe cei cazați în campus

Publicat: 23 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vești și detalii de maximă utilitate pentru studenții Universității Tehnice din Iași. Acestea îi vizează pe bursieri și pe cei cazați în campus

Conducerea Universității Tehnice (TUIAȘI) „Gheorge Asachi” din Iași vine cu precizări și informații importante, atât pentru studenții bursieri, dar și pentru cei care au rămas cazați în Campusul „Tudor Vladimirescu” sau au plecat acasă.

„În acest moment, putem estima că bursele se vor vira până pe 3 aprilie 2020. În jurul datei de 25 martie vom posta un mesaj pe site cu ziua certă în care se vor vira bursele. Bursele se vor vira pentru 13 zile din luna februarie și pentru 31 de zile din luna martie”, arată cei de la Politehnică.

Pe de altă parte, tariful de cămin aferent celor 19 zile, din perioada 12 – 31 martie, se va echivala valoric pentru 19 zile din luna aprilie.

Vor primi banii înapoi

În cazul în care tinerii și-au propus să plece definitiv din cămin, vor primi banii înapoi. „De asemenea, dezinfecția în căminele din Campus s-a făcut pe spațiile comune. Camerele de cămin s-au sigilat odată cu plecarea studenților”, au mai menționat cei de la TUIAȘI. Nu în ultimul rând, oficialii unității de învățământ superior au lămurit și întrebările legate de faptul că studenții – angajați nu au putut rămâne în cămine.

„Vă credem că este o situație de disconfort. Din statisticile noastre sunt angajați peste 1.200 de studenți ce sunt cazați în campus. Suntem siguri că angajatorul dumneavoastră va înțelege situația de forță majoră. Marii angajatori din domeniul IT&C caută deja soluții ca angajații să poată lucra de acasă. Trebuie să înțelegeți că este o măsură de prevenție, iar căminele studențești sunt cele mai expuse riscului unei posibile contaminări”, au concluzionat cei de la Universitatea Tehnică din Iași.

Adauga un comentariu