Actualitate

Vica Blochina a recunoscut că Victor Piţurcă și-a înșelat soția și cu alte femei: „În afară de mine au mai fost foarte multe”

Publicat: 09 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vica Blochina a recunoscut că Victor Piţurcă și-a înșelat soția și cu alte femei În afară de mine au mai fost foarte multe
Vica Blochina a ajuns cunoscută în presa mondenă drept amanta lui Victor Piţurcă, cu care are și un băiat

Vica Blochina a recunoscut recent că Victor Piţurcă și-a înșelat soția și cu alte femei, nu doar cu ea, cu care are și un copil. Cei doi au avut o relație în urmă cu mulți ani, în timpul căreia s-a născut Edan, băiatul cel mic al selecționerului. În prezent, Vica Blochina a renunțat la pensia alimentară pe care o primea de la Victor Pițurcă, copilul fiind crescut de tatăl său.

Vica Blochina a devenit celebră în presa mondenă în urmă cu mai bine de 15 ani, prin prisma relației avute cu Victor Pițurcă. Aceasta a fost amanta selecționerului vreme de mai mulți ani, timp în care s-a născut Edan. În prezent, băiatul a ales să locuiască cu tatăl lui, fiind acceptat de Maria, soția antrenorului.

Vica Blochina a recunoscut că Victor Piţurcă și-a înșelat soția și cu alte femei

În ultima ei emisiune online, vedeta a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu fostul selecţioner al României. Astfel, Vica Blochina a susţinut că Victor Piţurcă ar mai fi avut şi alte relaţii extraconjugale în afară de cea pe care a avut-o cu ea.

„Recunosc că am fost amanta lui Piţurcă. Nu mai sunt de 16 ani cu el. Acum sunt mama copilului lui Victor Piţurcă. Nu mai am nicio treabă cu el. Întotdeauna mi-am asumat. Amantă, aşa scrie în DEX. Dacă ai fost într-o relaţie cu un băiat căsătorit, cu şaiba pe deget, ai fost amantă. Aşa se numeşte la voi în România.

Eu am fost iubita lui Victor Piţurcă, aşa am considerat atunci. Au trecut 16 ani şi eu nu mai am nicio treabă cu această persoană. Nu mă văd, nu vorbesc cu el, nimic. Tot timpul sunt blamate femeile… Eu am fost a doua persoană care a fost în viaţa lui şi am plecat. În afară de mine au mai fost încă foarte multe.

Eu când am ieşit cu acest om (n.r. – Victor Piţurcă) nu ştiam că are familie şi soţie. Nici prin cap nu mi-a trecut. Am aflat după aia. (…) La noi toate certurile au fost legate de bani. Inclusiv paternitate şi chestii din astea, au fost legate de bani. Şi nu vorbim de sume foarte mari”, a spus Vica Blochina.

Vica Blochina, împreună cu Kamara la nunta „surorii ei”

Vica Blochina a făcut show la nunta „surorii” sale, Maria Constantin. Cea mai cunoscută amantă din România a apărut la petrecere cu artistul Kamara. Vica şi Kamara s-au distrat de minune la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă le-a arătat tuturor, pe InstaStory, cât de bine dansează la aproape 50 de ani.

Vica Blochina şi Kamara au fost doar două dintre vedetele de la nunta Mariei Constantin. Printre cei care au participat la petrecerea verii s-au numărat şi Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău. De altfel petrecerea a avut loc la unul din saloanele deţinute de milionar.

Vica Blochina îşi anunţase anterior în presă prezenţa la nunta cu 250 de invitaţi. Vica este foarte apropiată de cântăreaţa Maria Constantin, pe care o consideră ca şi sora ei. Cât despre ea, blondina, care tocmai a împlinit 48 de ani, s-a resemnat şi nu se mai gândeşte la căsătorie.

Adauga un comentariu