Actualitate

Vica Blochina îl critică dur pe Victor Pițurcă, după ce în trecut i-a fost amantă: „A îmbătrânit! Gata, a fost”

Publicat: 11 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vica Blochina îl critică dur pe Victor Pițurcă după ce în trecut i-a fost amantă A îmbătrânit Gata a fost
Vica Blochina nu mai vrea să audă de Victor Pițurcă și îl critică chiar dacă au un băiat împreună

Vica Blochina nu a îngropat securea războiului și îl critică dur pe Victor Pițurcă, căruia i-a fost amantă în urmă cu 16 ani. La acea vreme, povestea lor a fost una scandaloasă, mai ales că din relația lor rezultase un copil. Abia în urma unui test de paternitate, Vica Blochina a reușit să obțină pensie alimentară pentru Edan, copilul ei și al lui Victor Pițurcă.

Vica Blochina este originară din Lituania și s-a stabilit în România de mai bine de două decenii. Ea a fost balerină la Clubul Melody din București, unde l-a și întâlnit pe Victor Pițurcă. Pe atunci, Vica avea 20 de ani, iar el 39 și era căsătorit. Din această poveste a rezultat un copil pe nume Edan. Pentru că nu a dorit să recunoască băiatul, Vica i-a intentat un proces de paternitate lui „Piți”.

Vica Blochina îl critică dur pe Victor Pițurcă, după ce în trecut i-a fost amantă

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă, care e căsătorit de peste 30 de ani cu doamna Maria. Acum, vedeta nu mai vrea să mai audă de el și îl critică chiar dacă au un băiat împreună, pe Edan. Victor Pițurcă a cunoscut-o pe Vica Blochina pe când acesta lucra la celebrul bar Melody din București.

„Nu îmi place să mai vorbesc despre povestea asta pentru că mă răscolește foarte mult. Știu că această poveste mi-a deviat viața cumva. Puteam să să am o viață cu totul altfel. Eu eram un alt om dacă nu îl cunoșteam pe el. Cred că ar fi fost foarte bine fără el. Cred că asta a fost karma mea, să fac un copil cu un bărbat însurat”, povestea Vica Blochina în urmă cu ceva timp.

Mulți ani de zile, Victor Pițurcă nu a avut o relație bună cu băiatul lui, dar în urma unui proces de paternitate l-a recunoscut. Nici cu Vica Blochina antrenorul de fotbal nu a mai fost în relații bune, după ce aventura lor a luat sfârșit. În prezent, Vica Blochina nu vrea să mai audă de el. Invitată într-un podcast, Vica Blochina a declarat că este mult mai cunoscută decât Victor Piţurcă.

„Nu am să scap. A trecut aşa mult timp, 16 ani. Nu mai am nicio treabă cu omul acela. M-am lipit ca flegma de el. Întotdeauna, unde apar, imediat se prezintă asta (n.r. – relaţia ei cu Victor Piţurcă).

Nu înţeleg, chiar şi preşedinţii ţărilor au avut amante. La mine a rămas acolo. Eu sunt mai presonaj decât el (n.r. – Victor Piţurcă). A îmbătrânit! Gata, a fost”, a declarat Vica Blochina, în podcastul lui Viorel Grigoroiu.

Vica Blochina simte că Edan s-a îndepărtat de ea

În ceea ce îl privește pe băiatul lor, Edan are 15 ani acum și locuiește la tatăl lui. Inițial, Vica Blochina a reușit să accepte acest lucru, spunând că băiatul are nevoie de o figură paternă în viața lui. De curând însă ea susține că simte că băiatul s-a îndepărtat de ea.

„Edan s-a mutat la tatăl lui de acum un an și el, perioada aceea mai grea de adolescent, la 15 sau 16 ani, a decis să stea acolo. El oricum este un copil introvertit și nu mă lasă pe mine să intru în povestea lui. Eu aș vrea să mă împrietenesc, să vorbesc, să îmi zică despre prieteni, despre o chestie, și nu vrea. Și eu știu că asta e perioada, pentru mine e foarte greu să gestionez.

Câteodată îmi vine să-l sun sau să îi dau block, câteodată am așa o furie pentru că nu pot să controlez relația și aș vrea să fiu acolo”, a mai precizat Vica Blochina.

Adauga un comentariu