Cancan ultimă oră

Vica Blochina, implicată într-un accident grav cu o basculantă: Ce a pățit fosta balerină

Publicat: 08 dec. 2021
vica blochina zambind si tinandu-si mana in par afara
Fosta balerină a decis să părăsească definitiv România

Vica Blochina a fost grav avariată în urma unui accident de circulație. Bolidul blondinei aproape că a fost încălecat de un șofer neatent. Dauna suportată de către vedeta este una semnificativă, însă blondina dă dovadă de compasiune.

Chiar de la primele ore ale dimineții, mașina vedetei Vica Blochina a fost acroșată în trafic. Mașina blondinei fiind foarte grav avariată. Vedeta a mărturisit că mașina a fost practic distrusă din cauza șoferului care era neatent la volan. Acesta purta conversații la telefon, din acest motiv tânăra avea să fie lovită de o basculantă.

colaj vica blochina si masina ei accidentata
Vica Blochina a fost grav avariată în urma unui accident de circulație

Vica Blochina accidentată de un șofer neatent

Vica Blochina s-a înfuriat foarte tare pe șoferul care ia provocat o daună semnificativă. Aceasta, fiind foarte nervoasă a postat imediat pe Instagram în story un filmuleț în care se împărtășea cu publicul său despre pagubele pe care i le-a produs șoferul.

“Când ești șef de basculantă și vorbești la telefon în timp ce conduci”, a scris Vica Blochina.

Ulterior, după ce blondina s-a mai calmat, a purtat o discuție cu șoferul camionului. Șoferul era, de fapt, un tânăr a cărui poveste a fost foarte impresionată. Blondina a fost profund sensibilizată de faptul că tânărul are doi gemeni acasă. Chiar dacă bolidul Vicăi Blochina a fost grav avariat, necesitând o reparație foarte costisitoare, blondina nu-l va da în judecată pe șofer. De asemenea, vedeta a menționat că jumătate de mașină trebuie reparată.

colaj vica blochina si masina accidentata
Chiar dacă bolidul Vicăi Blochina a fost grav avariat, necesitând o reparație foarte costisitoare, blondina nu-l va da în judecată pe șofer

„Dauna e foarte mare, deoarece mașina este foarte scumpă. Jumătate de mașină trebuie refăcută pentru că e îndoită foarte puternic. Este un Mercedes S Coupe pe care mi-am luat-o anul trecut. Un model pe care mi l-am dorit, cu piele alb cu roșu. Cei de la service mi-au zis că dauna e foarte mare, durează o lună să vină piesele pe care trebuie să le comande”, a menționat vedeta.

Vica Blochina, la vârsta de 46 de ani: Ce decizie importantă a luat

Fosta balerină Vica Blochina, în vârstă de 46 de ani, e mama unui copil de la Victor Pițurcă. Adan care a împlinit recent 14 ani este rodul iubirii ascunse dintre Victor Pițurcă și Vica Blochina. Frumoasa blondină a decis să vândă apartamentul primit de la fostul selecționer, din cauza datoriilor.

Fosta balerină a decis să părăsească definitiv România. Blondina a anunțat că are planuri mari de viitor, făcând deja primele demersuri în acest sens. Vedea a reușit deja să scoată apartamentul său de lux din București la vânzare. Acesta fiind cadou din partea lui Victor Pițurcă.

vica blochina asezata pe pat
Fosta amantă a lui Victor Pițurcă, Vica Blochina a menționat că la anul se mută în Statele Unite

Vedeta a menționat de mai multe ori că perioada pandemică a fost una dificilă din punct de vedere financiar. Blondina a fost chiar dată în judecată de Asociația de locatari din imobilul în care deține apartamentul luxos, pentru datorii uriașe la întreținere, în valoare aproximativă de 10.000 de euro.

„Eu mi-am scos deja apartamentul la vânzare. Are 150 de metri pătrați, patru camere și garaj cu două locuri. Îl dau cu 400.000 de euro. I-am fixat prețul. E situat central. Îmi doresc să mă mut din România!”, a menționat fosta balerină.

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă, Vica Blochina a menționat că la anul se mută în Statele Unite. Aceasta a spus că nu și-a dorit să plece și până acum, însă nu a făcut-o din cauza lui Edan, dorindu-și întâi de toate să-l pună pe picioare.

vica blochina in pat acoperita cu o plapuma in timp ce zambeste
Vedea a reușit deja să scoată apartamentul său de lux din București la vânzare
Adauga un comentariu