Cancan

Vica Blochina și-a amenajat casa într-un stil rafinat și elegant. Piesele de rezistență sunt cada din cristal și patul din piele de crocodil

Publicat: 11 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vica Blochina și-a amenajat casa într-un stil rafinat și elegant. Piesele de rezistență sunt cada din cristal și patul din piele de crocodil
Vica Blochina locuiește într-o locuință cochetă din Capitală, pe care a amenajat-o după bunul său plac

Vica Blochina și-a amenajat casa, după propriul plac, într-un stil rafinat și elegant, fosta balerină punând accent pe lux și bun gust. Apartamentul, care are trei camere, i-a fost cumpărat de Victor Pițurcă în urmă cu 17 ani. Vica Blochina a ales să decoreze locuința cu piese de artă, însă cada din cristal și patul din piele de crocodil sunt cele care atrag atenția.

Vica Blochina locuiește într-o locuință cochetă din Capitală, pe care a amenajat-o după bunul său plac. Apartamentul i-a fost cumpărat de Victor Pițurcă, în 2007, și dispune de un spațiu generos, desfășurat pe 125 de metri pătrați. Apartamentul are trei camere și două balcoane și, de altfel, piese ce fac parte din sfera artei.

Vica Blochina și-a amenajat casa într-un stil rafinat și elegant

Fosta amantă a lui Victor pițurcă locuiește într-un apartament pe care selecționerul îl achiziționase în urmă cu 17 ani. Locuința este situată în București și, de altfel, a fost amenajată după propriile dorințe ale blondinei. Fiecare încăpere are un stil rafinat și elegant, iar Vica Blochina a pus accent pe lux și bun gust.

Renovările care au fost efectuate în casa din urbea bucureșteană a schimbat aspectul, iar fosta balerină a ales să o decoreze cu piese de artă. Tablourile și ornamentele se află printre preferințele sale! Casa fostei balerine conține, printre altele, tablouri scumpe.

Pasionată de artă și, îndeosebi, de sfera picturii românești, fosta balerină a mărturisit că are un tablou cu Angelina Jolie realizat de pictorul Costin Craioveanu.

„Acest tablou cu Angelina Jolie este făcut de Craioveanu. Eu iubesc tablourile și îmi plac lucrurile valoroase. Îmi plac pictorii români”, povestea Vica Blochina în urmă cu ceva timp.

Are antichități și decorațiuni din toate părțile lumii

Desfășurată pe 125 de metri pătrați, casa Vicăi Blochina are trei camere și două balcoane. Fiecare încăpere este decorată cu atenție de fosta balerină. De exemplu, patul blondinei este făcut din piele de crocodil. Are candelabre din cristal, aduse din China, iar cada este făurită, cu atenție, tot din cristal. Totodată, deține și antichități de care este foarte mândră! După ce apartamentul din București a fost renovat, valoarea lui s-ar apropia de 350.000 de euro.

„Eu întotdeauna mi-am dorit să am o casă albă și cu lumină. Îmi plac culorile calde și culorile deschise, dar având copil mic nu puteam să fac. (…) Am păstrat candelabrele din cristal și vor rămâne pentru totdeauna.

Vitrina este adusă din Asia. Sunt piese de mobilier de peste tot din lume. Oglinda este cumpărată de la un magazin de antichități și e foarte, foarte veche. (…) Patul este făcut din piele de crocodil. Candelabrele sunt aduse din China și sunt din cristal”, mai spunea fosta balerină.

Adauga un comentariu