Cancan ultimă oră

Victor Cornea, singurul român care rămas în competiție la Australian Open! Andreea Bălan radiază de mândrie alături de el:” Este o muncă…”

Publicat: 20 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Victor Cornea singurul român care rămas în competiție la Australian Open Andreea Bălan radiază de mândrie alături de el Este o muncă...
Victor Cornea și Andreea Bălan se află, de ceva timp, în Australia, unde iubitul artistei s-a pregătit pentru cel mai important moment al carierei sale

Victorie pentru iubitul Andreei Bălan! Tenismenul Victor Cornea a devenit singurul român care a rămas în competiție la Australian Open, după un meci de succes pentru el. Andreea Bălan îi este, ca de obicei, alături în toate clipele în care strălucește în lumina reflectoarelor de pe terenul de tenis! Victor Cornea a făcut primele declarații și a dezvăluit detalii din culisele unei astfel de competiții!

După ani de muncă și compromisuri, a venit timpul ca Victor Cornea să își primească răsplata! Jucătorul de tenis a mai bifat o reușită în cariera sa, devenind singurul român care a rămas în competiție la Australian Open. Andreea Bălan l-a susținut necondiționat în toată această perioadă importantă pentru el.

Victor Cornea este singurul român care rămas în competiție la Australian Open

Victor Cornea și Andreea Bălan se află, de ceva timp, în Australia, unde iubitul artistei s-a pregătit pentru cel mai important moment al carierei sale.

Apariția la un turneu de tenis precum Australian Open este un vis pentru orice jucător, iar în cazul lui Victor Cornea, a devenit realitate. Nu oricum, ci cu o victorie greu de egalat.

Jucătorul de tenis a devenit singurul român care a rămas în competiție, în acest moment. Dedicarea, devotamentul și pasiunea și-au spus cuvântul, iar Andreea Bălan are toate motivele să defileze mândră la brațul lui. Artistă îi poartă noroc la toate competițiile și se pare că acest lucru s-a întâmplat și de această dată.

” Este absolut o mândrie pentru mine să fiu singurul român, rămas în competiţie şi mă bucur foarte mult de această oportunitate şi îmi doresc mult să continui şi să intru în cea de-a doua săptămână la acest Australian Open.

Atmosfera aici este una inedită pentru mine. Îmi place foarte mult! A fost prima apariţie la un Australian Open pentru mine şi, de asemenea, este şi prima victorie într-un turneu de Grand Şlam şi a fost un meci pe care l-am pregătit foarte bine cu partenerul meu din India.

Şi am reuşit să dominăm de la început până la sfârşit, fără să le dăm oportunitatea adversarilor de a reintra în meci”, a declarat Victor Cornea, în exclusivitate la Antena Stars, în emisiunea Star Magazin.

Iubitul Andreei Bălan a făcut compromisuri mari de-a lungul anilor pentru a ajunge în acest moment al carierei sale. A călătorit singur timp de 10 ani prin toate colțurile lumii și a dat dovadă de o ambiție dincolo de așteptări.

” După ani şi ani de muncă, mă bucur mult de tot să mă aflu în poziţia aceasta. Practic, este visul copilăriei mele, să fiu prezent la un turneu de Grand Şlam, cu atât mai mult, să obţin şi victoria într-un asemenea turneu şi este o victorie cu atât mai importantă, deoarece mă aflu singur aici, antrenorii mei, Andrei Cociaşu şi Dragoş Dima, se află în România”, a mai spus el.

Andreea Bălan este cea mai mare susținătoare a lui

Deși are o carieră de succes și se împarte între viața de familie și scenă, Andreea Bălan a reușit să îi fie alături lui Victor Cornea, timp de două săptămâni, în Australia.

Jucătorul de tenis a mărturisit că acest lucru contează foarte mult pentru el, iar faptul că Andreea Bălan i se dedică trup și suflet este un motiv de împlinire și bucurie.

” Andreea este alături de mine trup şi suflet şi îmi dă foarte multă energie şi putere în tot ceea ce fac şi asta mă bucură extrem de mult. Timpul ne-a permis să fim aici pentru două săptămâni şi asta a contat foarte mult pentru mine”, a mai declarat Victor Cornea.

Adauga un comentariu