Prima pagină » Radio » Actualitate » Victor Slav, anunț surpriză pentru fani. Mesajul i-a pus pe jar pe internauți

Victor Slav, anunț surpriză pentru fani. Mesajul i-a pus pe jar pe internauți

26 oct. 2023, 15:10,
BZI.ro, în Radio

Victor Slav și-a pus toți fanii pe jar după ce a făcut un anunț neașteptat în mediul online. Fostul prezentator TV este o prezență discretă în lumea mondenă, care preferă să-și țină viața sentimentală departe de ochii lumii, însă marile vești le împărtășește întotdeauna.

Victor Slav a luat pe toată lumea prin surprindere cu cel mai nou anunț pe care l-a făcut în mediul online. Și-a pus toți fanii pe jar după ce a dezvăluit că în viața lui se va întâmpla ceva foarte important, datorită căruia este fericit.

Victor Slav, anunț surpriză pentru fani

Cu puțin timp în urmă, Victor Slav a dezvăluit că va avea parte de o realizare foarte frumoasă, dând de înțeles că este implicată și iubita lui, după ce a postat o serie de imagini în care se aflau împreună. Cei mai mulți dintre internauți s-au gândit imediat la faptul că prezentatorul TV devine tătic pentru a doua oară sau că în curând va avea loc nunta.

Fără să ofere prea multe detalii despre ceea ce va urma, în secțiunea de comentarii, internauții și-au dat cu părerea despre ce ar putea să fie.

„Sunt foarte încântat de ceea ce urmează să se întâmple! O realizare frumoasă atât pentru mine, cât și pentru voi… nu vă dau acum prea multe detalii pentru că este o SURPRIZĂ!”, a fost mesajul care i-a pus pe fani pe jar.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară

Până la proba contrarie, majoritatea internauților s-au dus imediat cu gândul că Victor Slav și iubita lui vor duce relația la nivelul următor și vor face nunta sau că vor deveni părinți, Victor Slav pentru a doua oară.

„2 in 1, și nuntă, și bebe, Doamne ajută. Sau poate o afacere? Orice ar fi, noi ne bucurăm mult pentru voi. Sunteți deosebiți și vă dorim numai bine”, „Eu cred că realizarea este vorba de nuntă. Ai ales costumul, acum nunta”, „Felicitări. Dacă te uiți mai bine în poză, pare a fi ea însărcinată. Așa cred. Dacă o fi așa, felicitări! Ești un om deosebit”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *